Etsimme toimitila- ja myymälärakentamisen projektipäällikköä

Etsimme toimitila- ja myymälärakentamisen projektipäällikköä

PunaMusta Coloro toteuttaa asiakkaittensa markkinointi- ja näkyvyyshankkeita laajalla skaalalla. Kasvava liiketoiminnan alue on toimitilojen ja myymälöiden rakentaminen valmiina olevien ulkoseinien sisäpuolella. Hankkeet käsittävät yleensä sekä varsinaisen rakentamisen, että brändäämisen. Toisinaan lähdetään “puhtaalta pöydältä” ja toisinaan uusitaan jo olemassa olevat tilat.

Sinun tehtäväsi on pitää projekti hallinnassa ja luovuttaa se aikataulussa sekä sovitulla laatutasolla asiakkaalle. Sinulla on rakennusalan tutkinto, ja soveltuva tausta on esimerkiksi monipuolisella työnkuvalla varustettu projektipäällikkö.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Ensisijainen työpiste sijaitsee Vantaan Vapaalassa. Tehtävässä voi työskennellä hybridisti. Työ voi sisältää matkustamista kotimaassa. Tehtävä muotoutuu lopulliseen muotoonsa tulevan työntekijän osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Hakuaika päättyy 30.12.2022, mutta hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Mitä sinulta haluamme?
- Lujaa työmoraalia
- Rakennusalan vankkaa osaamista
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Kokemusta projektien vetämisestä
- Kykyä ja halua venyä kun sitä tarvitaan

Mitä saat meiltä?
- Mielenkiintoiset projektit suurten asiakkaitten parissa
- Järkevän palkan ja ison talon edut
- Riittävät resurssit tehdä työsi hyvin

Mitä teet seuraavaksi?
- Otat yhteyttä Jarmo Syrjälään jarmo.syrjala@coloro.fi tai Sami Pulkkiseen sami.pulkkinen@punamusta.com

Coloro on osa PunaMusta-yritysperhettä ja meillä on hyvä meininki.

 

Kuvassa Helly Hansenin myymälä Helsinki Outletissa. PunaMusta Coloro rakensi myymälän hyvässä yhteistyössä asiakkaan edustajien kanssa. Projekti sisälsi avaimet käteen -toimituksen sähkötöistä alkaen.

 

 

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.