Coloro ostaa DiPrintin

Coloro-ostaa-DiPrintin

Coloro ostaa DiPrintin

Coloro Oy ostaa DiPrint Oy:n ja vahvistaa merkittävästi suurkuvatulosteiden ja digipainotuotteiden kapasiteettiaan

Graafisen alan kasvuyritys Coloro ostaa DiPrintin koko osakekannan. 19 henkeä työllistävän DiPrintin liikevaihto on noin 3,0 Meur.

Coloron toimitusjohtaja Jyrki Narinen on tyytyväinen kauppaan. ”DiPrint tunnetaan ketteränä toimijana, joka on tehnyt vahvaa kasvua viime vuodet” toteaa Narinen. ”Tavoitteemme on nousta nopeasti graafisen alan kärkitekijöiden joukkoon. DiPrintin hankkiminen on ensimmäinen, mutta ei viimeinen askel tällä tiellä. Lisää yritysostoja on luvassa”, iloitsee Narinen.

”Olen jo pidempään miettinyt DiPrintin tulevaisuutta ankarasti kilpaillulla alalla. Kasvuvauhtimme on ollut hyvä, mutta nyt vaaditaan isompia hartioita seuraavan harppauksen tekemiseen”, toteaa DiPrintin perustaja Peter Maaronen. ”Vaihtoehtoja oli useita, mutta Coloron perustajien intohimo ja tahto muuttaa toimialaa vakuuttivat minut siitä, että tämä on oikea ratkaisu. Haluan, että DiPrint jatkaa elämäänsä yrittäjävetoisena, jossa johdolla ja omistajilla on kasvot”, perustelee Maaronen, josta tulee kaupan myötä Coloron osakas.

DiPrint on panostanut voimakkaasti teknologiaan ja moderniin laitekantaan. Vantaan Vapaalassa sijaitsevan tuotantoyksikön yhteyteen perustetaan myös Coloron uusi pääkonttori.

Jyrki Narinen pohtii jo tulevaa: ”Kauppa vahvistaa Coloron asemaa nimenomaan myymälämateriaalien ja suurkuvatuotteiden saralla. Kaupan myötä kapasiteettia on omasta takaa reiluunkin kasvuun tarvittava määrä. Tämä on edellytys tuloksekkaalle automaation lisäämiselle ja prosessien hiomiselle”, päättää Narinen.

Coloro Oy on vuonna 2018 perustettu, 26 henkeä työllistävä graafisen alan kasvuyritys.

Lisätiedot:
Jyrki Narinen
Jyrki.narinen@coloro.fi
040 510 7079
www.coloro.fi

Katso muut toteutuksemme!