MARK ja Coloro kattavaan yhteistyöhön

MARK-ja-Coloro-kattavaan-yhteistyohon

MARK ja Coloro kattavaan yhteistyöhön

MARK Suomen Markkinointiliitto ja graafisen alan kasvuyritys Coloro ovat sopineet kumppanuudesta, jonka myötä Coloro huolehtii jatkossa MARKin näkyvyystuotteista. Yhteistyössä MARK saa myös tukea markkinointiinsa sekä erityisesti jäsenhankintaan.

MARKin toiminnanjohtaja Sanna Laakkiolle Coloro oli helppo valinta. “Graafisella alalla on valtavasti toimijoita. Uunituore Coloro on juuri sitä, mitä MARK toivoo: Innovatiivinen, ennakkoluuloton ja ripeäliikkeinen. Meille on tärkeää, että onnistumme ja kasvamme yhdessä kumppaniemme kanssa, mikä toteutuu tässä yhtälössä hienosti”, toteaa Laakkio.

Coloron markkinointijohtaja Roope Ropponen on samoilla linjoilla Laakkion kanssa. “Markkinointi nähdään Suomessa turhan usein hassuhattuisten hipsterien puuhasteluna. Näin etenkin PK-sektorilla, jossa markkinointi olisi se nopein keino differoitua. Haluamme olla osaltamme tukemassa markkinoinnin vaikuttavuuden ymmärryksen kasvua”, sanoo Ropponen.

Coloro on tuore graafisen alan kasvuyritys, joka työllistää noin 40 henkilöä Vantaan Vapaalassa.
MARK Suomen Markkinointiliitto ry on markkinoinnin suunnannäyttäjä, joka tarjoaa jäsenilleen uutta tietoa, näkökulmia ja oivalluksia markkinoinnista kasvun ajurina.

Katso muut toteutuksemme!