4 vinkkiä toimitilojen brändäykseen

Viihtyisä työskentelytila, jossa mies istuu tietokoneen äärellä.

4 vinkkiä toimitilojen brändäykseen

Hurmaa vierailijat toimitiloilla, jotka huokuvat yrityksesi tarinaa ja arvoja. Näillä vinkeillä pystyt loihtimaan toimitiloihisi viimeistellyn ja tyylikkään ilmeen sekä varmistat onnistuneen lopputuloksen.

1.    Suunnittele huolellisesti 

Vain taivas on rajana, kun suunnitellaan toimitilan sisustamista! Selvitä huolellisesti tarpeenne, tarvitsetteko väriloistoa vahvistamaan brändinne sanomaa, yksityisyyttä katseilta tai suojaa hehkuvalta kesäauringon lämmöltä. Graafiset ohjeistukset, markkinointisuunnitelmat ja muut mahdolliset suunnitteluun vaikuttavat ohjeistukset kannattaa selvittää valmiiksi. Suuremmissa projekteissa on mukana useampia tekijöitä kuten mainostoimistoja, rakennusliikkeitä tai esimerkiksi sisustussuunnittelijoita. Yhdistä projektiin liittyvät tekijät jo aikaisessa vaiheessa, jotta tärkeät näkökulmat ja yksityiskohdat tulevat varmasti huomioiduksi. 

2.    Hyödynnä kaikkia pintoja

Älä tyydy vähempään vaan anna brändisi ilmeen näkyä kaikilla pinnoilla! Luo tilaan tunnelmaa ja mielenkiintoisuutta hyödyntämällä suurten selkeiden seinäpintojen lisäksi lattiaa, tekstiilejä, ikkunoita ja kalusteita. Erikoisemmatkin pinnat kuten tiiliseinä tai laattalattiat on mahdollista brändätä uuteen loistoonsa ammattitaitoisella asennuksella ja harkituilla materiaalivalinnoilla. Materiaalivalinnoissa kannattaa kiinnittää huomiota kestävyyteen, sillä esimerkiksi julkisissa tiloissa olevien pintojen tulee kestää kovaa kulutusta ja puhdistusta. 

3.    Lisää ripaus elämyksellisyyttä  

Tämän päivän kuumin sana on elämyksellisyys! Yhdistele sisustukseen lisäefektejä valaistuksen, äänen ja digitaalisten näyttöjen avulla. Tilan tunnelmaan sopivat wow-efektit tekevät tilasta mielenkiintoisen ja jättävät vahvan muistijäljen brändistäsi. Hyödynnä toimitiloissasi automaatioita ja toivota toimitilaan saapuvat vieraat tervetulleeksi linnunlaulujen säestyksellä tai hurmaa heidät seinälle heijastetulla kolmiulotteisella logolla. Valaistus viimeistelee tilan tunnelman ja kääntää katseet juuri haluttuun suuntaan, kuten näyttäviin yksityiskohtiin. Digitaalisten näyttöjen avulla voidaan luoda visuaalisia elämyksiä tai varmistaa ajankohtainen tiedottaminen ja opastaminen. 

4.    Luo vanhasta uutta

Aina ei tarvitse räjäyttää kaikkea atomeiksi tai laittaa koko huonekalu repertuaaria uusiksi sisustusprojektin alkaessa. Tilan tunnelman voi raikastaa kertaheitolla uusituilla pinnoilla ja hyödyntämällä olemassa olevia kalusteita. Ehjät huonekalut, ovet ja pinnat saavat lisää käyttöikää sisustukseen sopivilla teippauksilla ja kankailla, eikä pinnoitetut kalusteet häpeä uusien rinnalla. Ympäristö ja kukkaro kiittävät kestävistä ratkaisuista. 

PunaMusta Colorolta löytyy vahvaa ammattitaitoa ja osaamista liike- ja toimitilojen sisutusratkaisuissa. Tutustu referensseihimme, kuinka muun muassa loihdimme Helsinki Outletin Helly Hansenin liiketilan houkuttelevaksi ostospaikaksi ja toteutimme Kauppakeskus Columbuksen mittavan brändi-ilmeen uudistuksen. Ammattilaisemme kertovat mielellään lisää palveluistamme, joten nykäise meitä hihasta ja kerro kuinka voimme auttaa.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.