Vinkit brändimielikuvan vahvistamiseen

Vinkit brändimielikuvan vahvistamiseen

Asiakkaillasi on lukuisia kohtaamispaikkoja brändisi kanssa, joissa sinulla on mahdollisuus vahvistaa yrityksesi brändimielikuvaa. Rakenna kohtaamispisteet brändi-ilmeesi mukaisesti ja varmista, että yrityksesi nimi on kaikkien huulilla! Autamme loihtimaan brändillesi näyttävän ilmeen, olipa kyseessä myymälämarkkinointi, ohikiitävä teipattu auto, näyttävä osasto tapahtumissa tai viihtyisät toimitilat. Inspiroidu vinkeistämme ja varmistetaan yhdessä, että brändisi sanoma loistaa kirkkaimpana!

1. Toimitilat ovat brändisi kehto – leikittele sisustuksella

Ota vieraasi vastaan tyylillä ja ohjaa heidät selkeillä opasteilla parkkipaikalta kohti brändisi veroista sisääntuloa, joka saa vieraasi tuntemaan olonsa tervetulleeksi. Unohda valkoisen harmaat seinät ja panosta, että toimitilasi huokuu brändisi mukaista fiilistä. Olemme sisustuksen taikureita ja loihdimme brändisi ilmeen lattiasta kattoon, herkullisen tyylikkäisiin sisustuskankaisiin ja persoonallisiin katseet kääntävät tapetteihin. Aina ei tarvitse ostaa uutta, vaan huonekaluille voi antaa uuden elämän esimerkiksi tarrojen ja kankaiden avulla.

2. Loista kaduille ja ohikulkijoille

Älä kursaile näyttävyydessä, kun puhutaan ulkomainonnasta. Huomioi toimitilojesi ulkopinnat ja auta asiakkaitasi löytämään oikeaan osoitteeseen. Vilkaise käytössäsi olevia ulkopintoja, olisiko sinulle parhaiten sopiva ratkaisu näyttävät ikkunateippaukset, suuri seinään kiinnitettävä banderolli vai kenties pimeydessä loistava led-screen. On hyvä muistaa, että valotaulut ja liikkuvaa kuvaa näyttävät led-screenit loistavat brändisi sanomaa kirkkaasti vielä hämärän laskeutuessakin. Emme suinkaan unohda klassikkoa eli lipputankoa, antaa brändisi lippujen liehua vain!

3. Autoile näyttävästi brändisi ilmeellä

Vauhdikkaasti moottoritiellä, pysähdyksissä liikennevaloissa tai keskellä työmaata, brändätty auto huomataan aina. Olipa käytössäsi henkilöauto tai suurempi ammattiajoneuvo, loihdimme siihen katseet kääntävät teippaukset. Sopisiko sinun ajoneuvoihisi pidempiaikainen yritysilme vai tehostetaanko mainoskampanjaasi lyhempikestoisilla ajoneuvoteipeillä? Mikäli sinulla ei ole omia nelipyöräisiä tai haluat buustata brändisi sanomaa isosti, on kokoteipattu Tampereen Ratikka ja Nysse juuri sinun valintasi. Valloita Tampereen kadut brändisi sanomalla!

4. Brändin loistoa hyllyissä ja myymälöissä

Kaupoista löytyy satoja metrejä hyllyjä ja tuhansia tuotteita, joten kilpailu asiakkaan huomiosta on kova. Meiltä löytyy takataskusta monta hyvää vinkkiä ja ratkaisua, kuinka saamme brändisi loistamaan ja erottumaan kilpailijoista. Ripaus innovaatiota ja leikittelevyyttä totuttuihin esillepanoihin yhdistettynä digitaalisiin näyttöihin kääntää heti asiakkaiden huomion, olipa kyseessä myymäläpromootio tai kokonaisen myymälän sisustaminen.

5. Hurmaa asiakkaasi tapahtumissa

Tapahtumat ovat arjen suola ja mahtava mahdollisuus vahvistaa positiivista brändimielikuvaa! Messuosasto, promootiopiste, gaala tai yritysjuhlat, kerro meille haaveesi ja me loihdimme upeat toteutukset lattiasta kattoon aina visuaaliseen valaistukseen saakka! Vaikuttavat toteutukset pienistä yksityiskohdista suuriin pintoihin saa ohikulkijat hieraisemaan silmiään ja liikkuvaa kuvaa esittävät led-screenit tarjoavat uusia mahdollisuuksia brändisanomasi levittämiseen. Aisteja puhuttelevat kokemukset kääntävät katseet ja jättävät pysyvän muistijäljen.

6. Rokkaa ja erottaudu painotuotteilla

Konkreettisen esitteen fiilistä ei voita mikään! Digitaalisuuteen painottuvassa maailmassa on mukava jättää jälkeensä jotain fyysistä, joka huokuu yrityksesi brändimielikuvaa. Rohkeus rokkaa printeissäkin, joten erotu massasta viimeistellyillä kultareunaisilla käyntikorteilla tai hiilineutraaleilla esitteillä. Hiilineutraalit ja laadukkaat painotuotteet ovat konkreettinen tapa viestiä yrityksesi ympäristöystävällisyyttä. Keksitään yhdessä, mikä voisi olla sinun brändisi juttu.

Loihdimme sinulle näyttävät toteutukset kaikkiin brändisi näkyvyysratkaisuihin helposti yhden luukun taktiikalla eikä kenellekään jää epäselväksi, mikä brändisi on! Brändäämisen yhteydessä aineistojen hallinta voi tuntua työläälle ja aikaa vievälle. Voit helpottaa yhdenmukaisen brändi-ilmeen hallintaa brändinhallintapalvelullamme ja varmistaa, että aineistosi ovat aina ajantasaiset ja helposti saatavilla.

Ota yhteyttä ja loihditaan brändi-ilmeesi loistamaan kirkkaasti kaikkialla!

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.