Mies istuu keltaisessa mäkiautossa ja hymyilee vilkuttaen.
Ratkaisut

Mainos- ja ajoneuvoteippaukset

Mainosteippaus on sinun valintasi, kun haluat toteuttaa erottuvaa ja kustannustehokasta markkinointia niin toimitiloissa kuin liikenteessä. Hyvin suunniteltu teippaus kääntää katseet ja buustaa brändisi sanomaa siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi liikkuvat. Varmista, että toimitilasi ja ajoneuvosi huomataan jo kaukaa!

Erotu ja hurmaa mainosteippauksilla

Yrityksesi liiketilat ovat maamerkki niin henkilöstöllesi kuin asiakkaillesi, joten älä säästele näkyvyydessä vaan hurmaa jokainen ohikulkija brändilläsi. Mainosteippauksen mahdollisuudet ovat rajattomat ja luovuutemme kyltymätöntä. Meiltä onnistuu näyttävät julkisivu-, sisutus- ja ikkunateippaukset suunnittelusta toteutukseen. Olisiko sinun valintasi katseet kääntävät ikkunateippaukset, aktivoivat lattiatarrat vai korostetaanko brändisi ilmettä sisustustarroilla?

Kaasuta brändisi näkyviin näyttävillä ajoneuvoteipeillä

Ajoneuvoteippaus on tehokas keino varmistaa brändisi näkyvyys liikenteessä, parkissa tai vaikka työmaalla! Hyvin suunniteltu teippaus kerää katseet puoleensa ja on kustannustehokas keino levittää brändisi sanomaa. Kulkuneuvosi voi olla henkilöautosta työkoneisiin tai polkupyörästä ratikkaan, me huolehdimme ajoneuvosi brändäämisen ammattitaidolla tuhansien silmäparien nähtäville. Väritä pidempiaikainen brändi-ilme tai buustaa kampanjaasi tai tapahtumaasi lyhempikestoisella teippauksella.

Ammattitaidolla ja varmuudella

Meillä on pitkä kokemus ajoneuvojen teippaamisesta eikä koolla tai muodolla ole meille väliä! Voit luottaa apuumme suunnittelusta toteutukseen ja olla varma, että jälkemme on priimaa ja brändisi imagoa kirkastavaa. Ota asiantuntijamme mukaan jo suunnitteluvaiheessa niin laitetaan kulkupelisi ilme kuntoon. Pssst. Toimimme valtakunnallisesti.

ratkaisu-case-pikavuokraus

 

Pikavuokraus sai uuden ilmeen

Katso toteutus »

ratkaisu-case-saarijarvi-infra

Saarijärvi Infran autot saivat uuden ilmeen

Katso toteutus »

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.