Myymäläratkaisut PunaMusta Coloro
Ratkaisut

Myymäläratkaisut

Myymäläratkaisut

Visuaalisella myymälämarkkinoinnilla varmistat asiakkaidesi huomion, vahvistat yrityksesi brändiä ja saat myyntisi nousuun. Meiltä löytyy idearikkaat tavat toteuttaa myymälämarkkinointia, olipa toiveissasi kokonaisen myymälän uudistaminen, houkuttelevat ikkunateippaukset tai näyttävä myymäläpromootio. Ripaus innovatiivisuuta ja leikittelevyyttä totuttuihin esillepanoihin yhdistettynä digitaalisiin näyttöihin saa brändisi loistamaan kirkkaimpana!

Katseet kääntäviä toteutuksia 

Myymälämateriaalien yllättävät muodot ja mielenkiintoiset pinnat herättävät asiakkaidesi huomion ja houkuttelevat luokseen. Olipa toiveissasi kultaa, kiiltoa tai jotakin luonnonläheistä, se onnistuu! Huomioimme aina materiaalivalinnoissasi brändillesi sopivimmat vaihtoehdot tinkimättä näyttävyydestä. Luo yhtenäinen kampanjailme läpi myymälän; varmista katseet kääntävät hyllynpäädyt sekä mielenkiintoa herättävät tuoteständit unohtamatta erilaisin muodoin toteutettuja kylttejä ja perinteisiä julisteita. Anna yhtenäisen ilmeen rokata ovelta kassoille!

Digitaaliset ratkaisut tuovat uusi ulottuvuuksia myymälämarkkinointiin. Liikkuva kuva herättää tehokkaasti ohikulkijan huomion, jonka lisäksi led-screenien sisältöä on näppärä päivittää kohderyhmän tai sesongin mukaan. Yritysperheeseemme kuuluvan PunaMusta Profilightin digitaaliset näytöt sopivat mainiosti niin sisälle kuin ulos herättämään asiakkaidesi mielenkiinnon ja tukemaan perinteisiä myymälämarkkinoinnin ratkaisuja. Näyttävät kokonaisuudet vahvistavat sanomaasi ja saavat asiakkaasi ostoshurmioon.

Suunnittelusta toteutukseen

Mittaamme, suunnittelemme ja toteutamme suurimmatkin toiveesi sekä autamme valitsemaan brändillesi parhaiten sopivimmat ratkaisut. Meiltä löytyy rohkeus löytää ennennäkemättömiä toteutustapoja ja työkalupakissamme onkin laaja valikoima tehokeinoja kasvattamaan myyntiäsi. Huomioimme suunnittelussa myymälämateriaalien kestävyyden ja kuljettamisen asettamat rajoitteet tinkimättä näyttävistä lopputuloksista. Meille onnistumisesi on tärkeää, olipa kyseessä yksittäinen myyntipiste, valtakunnallinen myymäläketjun kampanja tai kokonaisen myymälän sisustaminen.

Nestlen joulumakeisten telineet eri väreissä

Suomen Nestle uudisti joulumakeistelineet

Katso toteutus »

Karhun näyttävä myymälämarkkinoinnin ratkaisu

Karhu ei katso aikaa

Katso toteutus »

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.