Nainen kurottaa ostoksia ostoskärryyn hymyillen jalka ojennettuna.
Ratkaisut

Myymäläratkaisut

Tehokkaat myyymäläratkaisut

Visuaalisella myymälämarkkinoinnilla varmistat asiakkaidesi huomion, vahvistat yrityksesi brändiä ja saat myyntisi nousuun. Meiltä löytyy idearikkaat tavat toteuttaa myymälämarkkinointia, olipa toiveissasi kokonaisen myymälän uudistaminen, houkuttelevat ikkunateippaukset tai näyttävä myymäläpromootio. Ripaus innovatiivisuuta ja leikittelevyyttä totuttuihin esillepanoihin yhdistettynä digitaalisiin näyttöihin saa brändisi loistamaan kirkkaimpana!

Katseet kääntäviä toteutuksia

Myymälämateriaalien yllättävät muodot ja mielenkiintoiset pinnat herättävät asiakkaidesi huomion ja houkuttelevat luokseen. Olipa toiveissasi kultaa, kiiltoa tai jotakin luonnonläheistä, se onnistuu! Huomioimme aina materiaalivalinnoissasi brändillesi sopivimmat vaihtoehdot tinkimättä näyttävyydestä. Luo yhtenäinen kampanjailme läpi myymälän; varmista katseet kääntävät hyllynpäädyt sekä mielenkiintoa herättävät tuoteständit unohtamatta erilaisin muodoin toteutettuja kylttejä ja perinteisiä julisteita. Anna yhtenäisen ilmeen rokata ovelta kassoille!

Digitaaliset ratkaisut tuovat uusi ulottuvuuksia myymälämarkkinointiin. Liikkuva kuva herättää tehokkaasti ohikulkijan huomion, jonka lisäksi led-screenien sisältöä on näppärä päivittää kohderyhmän tai sesongin mukaan. Yritysperheeseemme kuuluvan PunaMusta Profilightin digitaaliset näytöt sopivat mainiosti niin sisälle kuin ulos herättämään asiakkaidesi mielenkiinnon ja tukemaan perinteisiä myymälämarkkinoinnin ratkaisuja. Näyttävät kokonaisuudet vahvistavat sanomaasi ja saavat asiakkaasi ostoshurmioon.

Suunnittelusta toteutukseen

Mittaamme, suunnittelemme ja toteutamme suurimmatkin toiveesi sekä autamme valitsemaan brändillesi parhaiten sopivimmat ratkaisut. Meiltä löytyy rohkeus löytää ennennäkemättömiä toteutustapoja ja työkalupakissamme onkin laaja valikoima tehokeinoja kasvattamaan myyntiäsi. Huomioimme suunnittelussa myymälämateriaalien kestävyyden ja kuljettamisen asettamat rajoitteet tinkimättä näyttävistä lopputuloksista. Meille onnistumisesi on tärkeää, olipa kyseessä yksittäinen myyntipiste, valtakunnallinen myymäläketjun kampanja tai kokonaisen myymälän sisustaminen.

Nestlen joulumakeisten telineet eri väreissä. Telineiden takana seisoo mies.

Suomen Nestle uudisti joulumakeistelineet

Katso toteutus »

Karhun vaalean puun värinen myymälämarkkinoinnin ratkaisu, jossa on penkit ja telineet tölkeille..

Karhu ei katso aikaa

Katso toteutus »

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.