Nainen pomppaa iloisena ja tukka ilmassa leijuen.

Ratkaisut

Myymäläratkaisut

Visuaalisella myymälämarkkinoinnilla varmistat asiakkaidesi huomion, vahvistat yrityksesi brändiä ja saat myyntisi nousuun. Meiltä löytyy idearikkaat tavat toteuttaa myymälämarkkinointia, olipa toiveissasi kokonaisen myymälän uudistaminen, houkuttelevat ikkunateippaukset tai näyttävä myymäläpromootio. Ripaus innovatiivisuuta ja leikittelevyyttä totuttuihin esillepanoihin yhdistettynä digitaalisiin näyttöihin saa brändisi loistamaan kirkkaimpana!

Myymäläratkaisut PunaMusta Coloro

Mainos- ja ajoneuvoteippaukset

Mainosteippaus on sinun valintasi, kun haluat toteuttaa erottuvaa ja kustannustehokasta markkinointia niin toimitiloissa kuin liikenteessä. Hyvin suunniteltu teippaus kääntää katseet ja buustaa brändisi sanomaa siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi liikkuvat. Varmista, että toimitilasi ja ajoneuvosi huomataan jo kaukaa!

Ratkaisut mainosteippauksiin PunaMusta Coloro

Tila- ja sisustusratkaisut

Anna brändisi värien loistaa liike- ja toimitiloissasi ja vahvista brändimielikuvan lisäksi positiivista asiakaskokemusta. Idearikkaat ja viihtyisät toimitilat ruokkivat luovuutta ja saavat niin asiakkaasi kuin henkilöstösi viihtymään. Meiltä löytyy materiaalivaihtoehtoja enemmän kuin sormia käsissä ja asiantuntijoidemme luovuus auttaa toteuttamaan villeimmätkin haaveesi liike- ja toimitilojen, hotellien, myymälöiden tai esimerkiksi ravintoloiden ilmeisiin.

Tila- ja sisustusratkaisut PunaMusta Coloro

Messut ja tapahtumat

Messut ja tapahtumat ovat mielikuvituksen näyttämöitä, joissa asiakkaasi kohtaavat brändisi kaikilla aisteillaan. Tapahtumamateriaalien toteutukset ovat erikoisosaamistamme, joten olipa toiveissasi messuosasto tai festarit, kaikki onnistuu. Meille koolla ei väliä, sillä meiltä luonnistuu suuret massatapahtumat tai mikseipä korttelikekkerit, jos sellainen on haaveissasi. Näyttävyys on tunnussanamme ja luovuus on periaatteemme, tehdään tapahtumistasi entistäkin koukuttavampia!

Messut ja tapahtumat PunaMusta Coloro

Ulkomainonta

Ulkomainonnassa nostetaan volyymit kaakkoon ja varmistetaan jokaisen ohikulkijan huomio brändillesi siellä, missä he liikkuvat – ulkona tai sisällä. Ulkomainonta on yksi innostavimpia markkinoinnin kanavia, jossa erottuvuus ja omaperäisyys palkitaan. Meiltä löytyy perinteisen banderollien ja mainosten rinnalle takataskusta mielenkiintoisia ja näyttäviä ratkaisuja. Liikkuvaa kuvaa esittävät led-screenit ja visuaalinen valaistussuunnittelu vievät brändisi sanoman aivan uudelle levelille!

Ulkomainonta PunaMusta Coloro
Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.