Kuusi värikkäissä vaatteissa olevaa henkilöä seisoo rykelmässä ja hymyilee kameralle.

Töihin meille

Etsimme mainosasentajaa

Löytyykö sinulta kokemusta mainos- tai rakennusalalta? Tule meille töihin! Mainosasentajan tärkein tehtävä on saada asiakkaiden tilaamat materiaalit oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja vielä niin, että ne kestävät tuulen ja tuiverruksen. Päiväsi ovat vaihtelevia eikä tylsiä hetkiä tule.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välille. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Tukikohtasi sijaitsee Vantaan Vapaalan maisemissa.

Ketä etsimme? Etsimme riuskaotteista mainosasentajaa liittymään riemukkaaseen joukkoomme. Toivomme sinulta kokemusta esimerkiksi kylttien sekä mainos- ja ajoneuvoteippausten parista. Kokemuksesi voi olla kertynyt myös rakennusalalta viimeistelytöistä, ehkä timpurina tai kalusteasentajana. Edellytämme sinulta B-ajokorttia ja C-kortista saat plussaa. Sinulta löytyy myös kykyä ratkaista ongelmia itsenäisesti ja paineensietokykyä sekä valmiutta nopeisiin käännöksiin työarjessa.

Me tarjoamme sinulle iloisen ja kasvua tekevän työyhteisön sekä kunnolliset työvälineet. Pääset myös vaikuttamaan kehitykseemme. Meillä saat olla oma itsesi ja saat ison kasan uusia reippaita työkavereita!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikimmiten rekrytointijärjestelmämme kautta, kuitenkin viimeistään 31.3.2024 aikana. Liitäthän hakemukseesi myös ajatuksesi palkkauksesta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Tuomas Soldan sähköpostitse tuomas.soldan@punamusta.com tai puhelimitse +358408698747 arkisin klo 8-17.

PunaMusta Coloro on osa kotimaista PunaMusta Media Oyj -konsernia, jonka palveluksessa on noin 760 eri alojen osaajaa. PunaMusta Coloro on PunaMusta Profilightin ohella kumppanisi tapahtuma- ja suurkuvaratkaisuissa.  

Digitaalisen liiketoiminnan yhtiöt RockOn ja Exove tarjoavat brändin- ja tuotetiedon hallinnan ratkaisut ja digitaalisen näkyvyyden palvelut. Konsernin painoliiketoiminnan yhtiö PunaMusta palvelee asiakkaitaan muun muassa aikakaus- ja sanomalehtien, mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien painamisessa sekä niiden suunnittelussa. Yhtiön medialiiketoiminta koostuu maakuntamedia Karjalaisesta, kuudesta paikallismediasta, kaupunkilehdestä sekä radiokanavasta. 

PunaMusta Media -konsernin liikevaihto oli vuonna 2023 133,9 miljoonaa euroa. Konserni on sitoutunut tieteeseen perustuvien ilmastotavoitteiden (SBT) asettamiseen.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.