Sinebrychoffin vaikuttavat kampanjat erottuvat

Sinebrychoffin jättitölkki tien varressa

Sinebrychoffin vaikuttavat kampanjat erottuvat

Sinebrychoffin ja PunaMusta Coloron pitkään jatkunut yhteistyö on laajentunut vuosien saatossa näyttäväksi kokonaisuudeksi. Yhteistyö Sinebrychoffin ja PunaMusta Coloron välillä alkoi aikoinaan erilaisiin tapahtumiin ja tiloihin tehdyillä brändäyksillä – esimerkiksi eri urheiluhalleihin toteutetuilla juomabrändien teippauksilla. Näitäkin toteutuksia tehdään yhdessä edelleen, mutta sen lisäksi paljon muuta.

Tiivis yhteistyö ovat hioutunut vuosien saatossa saumattomaksi tiimityöksi. Saman suunnittelupöydän äärelle kokoontuu PunaMusta Coloron asiantuntijoiden lisäksi niin Sinebrychoffin edustajat kuin mainostoimiston ammattilaiset. Laajan palvelutarjontamme ansiosta pystymme toteuttamaan villeimmätkin ideat tehokkaasti yhden luukun taktiikalla.

– Yhteistyö on laajentunut palvelun tehokkuuden sekä ratkaisukeskeisyyden ansiosta. Erityisesti nyt yritysperheen laajennuttua saamme kaikki tarvitsemamme tuotteet ja palvelut saman katon alta. Mikäli jotain puuttuu, yhteyshenkilömme tiimeineen keksii nopeasti ratkaisun, kehuu Sinebrychoffin Trade Marketing Manager Enni Heino.

Tunnistettava maamerkki ulkomainonnan keinoin

Lahdentien varrella sijaitseva jättitölkki on monelle ohikulkijalle tuttu maamerkki. Metallinen jättiläinen on kooltaan Sinebrychoffin panimon käymistankin kokoinen ja sen sisään mahtuisi huimat miljoona tavallisen kokoista tölkkiä. Alun alkujaan jättitölkkiä koristi KOFF-oluen värit, mutta alkoholilain muutoksen myötä tölkin ilme teipattiin uusiin väreihin. PunaMusta Coloron ammattilaiset hoitivat alkoholittoman Crisp-tölkin ilmeen vaivattomasti taivaalla tasapainoillen.

Ikoniseen rakennelmaan toteutettiin maaliskuussa 2024 uusi upea ilme, kun PunaMusta Coloro puki tölkin Battery Remix 24:n aamuauringon väreihin. Kangaspäällysteisen toteutuksen suurimpia hyötyjä ovatkin kustannustehokkuus ja entistä nopeampi asennus, mikä mahdollistaa näyttävän elementin tehokkaan hyödyntämisen kampanjaluontoisesti lyhyemmiksikin ajanjaksoiksi.

– Jättitölkin uudistukset on aiemmin toteutettu teippaamalla, mikä on ollut kestävä, mutta ei kovin ketterä tapa uudistaa ilmettä. Niinpä konsultoimme PunaMusta Coloron ammattilaisia tällä kertaa paitsi visuaalisen ilmeen, myös materiaalivalintojen näkökulmasta. Kangasratkaisu vaikutti alusta alkaen hyvältä idealta ja se mahdollistaa ilmeen uudistamisen jatkossa useammin. Värit näyttävät kangaspinnalla erityisen upeilta, huomioi Heino.

Uusi ilme toteutettiin asentamalla tölkin pintaan erittäin tiivis kangas, joka taklaa esimerkiksi tuulen haittavaikutuksia, ja saa Battery Remix 24:n upeat värit loistamaan. Toteutustavan päivitys on ollut silmiinpistävä esimerkki siitä, miten voimme yhdessä Sinebrychoffin kanssa luoda uusia ideoita tuoden samalla iloa, väriä ja etenkin näkyvyyttä Sinebrychoffin brändeille.

Innovatiivista ja erottuvaa myymälämarkkinointia

Myymälämarkkinoinnissa erottuvuus ja yllätyksellisyys ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat suoraan asiakkaiden ostopäätökseen lähellä oston hetkeä. Vuosien varrella olemme toteuttaneet yhdessä mitä mielikuvituksellisempia esillepanoja, luoneet houkuttelevia myymälämiljöitä sekä hyödyntäneet myymälämarkkinoinnissa pienempiä ja vähän isompiakin led-screenejä.

Kumppanuutemme huipennus oli Helsingin Eastonin Citymarketissa toteutettu lähes koko juomaosaston mittainen led-screen, joka taatusti kiinnittää kiireisimmänkin shoppailijan huomion puoleensa. Hyväksi todettua toteutusta on helppo kopioida muihinkin myymälöihin.

– Tällä hetkellä suureen osaan juomaosastouudistuksia toivotaan mukaan liikkuvaa kuvaa jossakin muodossa ja ratkaisujen skaalautuvuuden ansiosta screenejä onkin mahdollista tarjota monen eri kokoluokan myymälöihin, kertoo Heino.

Innovatiivisilla ratkaisuilla on erottautumisen lisäksi muitakin hyötyjä. Loppukuluttajille liikkuvat pinnat tuovat vaihtelevuutta ja elämyksellisyyttä ostohetkeen staattisten pintojen sijaan. Erityisesti uutuustuotteiden saama näkyvyys sekä sesonkien tehokkaampi hyödyntäminen ovat edesauttaneet myyntiä, Enni Heino kertoo. Onnistuneet lopputulokset syntyvät saumattoman yhteistyön ja idearikkauden avulla.

– Myymälöiden juomaosastojen ilmeenuudistukset tehdään hyvin pitkälti yhteistyössä ja ideoita vaihdetaan puolin ja toisin. Lisäksi POS-materiaalien osalta teemme saumatonta yhteistyötä asiakkaan mainostoimiston kanssa tarjoten muun muassa asiantuntijuuttamme rakenteisiin liittyen, kertoo PunaMusta Coloron avainasiakkuuspäällikkö Kimmo Karppinen.Sinebrychoff_Easton (13)

Ajoneuvoteippaukset tuovat KOFFin kaupungin kaduille

Sinebrychoffin Spårakoff on tuttu näky Helsingin kaduilla vuoden ympäri. Vanha ratikkavaunu on peräisin peräti 1950-luvulta, ja se muutettiin ravintolaksi Sinebrychoffin 175-vuotisjuhliin vuonna 1995. Spårakoffin punainen ratikka on tunnettu nähtävyys, sillä ratikan kyydissä tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia virkistävistä tarjoiluista ihaillen samalla kaupungin maisemien vaihtumista sekä kantakaupungin keskeisimpiä maamerkkejä.

Näppäränä ajoneuvojen teippaajana PunaMusta Colorolla oli suuri ilo ja kunnia päästä päivittämään Spårakoffin teippaukset KOFF-brändin uudistuneen brändi-ilmeen mukaiseksi. Ammattimaisella otteella ja tarkalla käsityöllä toteutettu ajoneuvoteippaus on tyylikäs ja kunnioittaa sekä brändin tyyliä että ratikan arvokasta historiaa.

Tiivis yhteistyö ja aktiivinen kehittäminen ovat tuottaneet vuosien saatossa tulosta. Monipuolisen palvelutarjonnan ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti brändinäkyvyyden saralla ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja.

 

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.