Mies istuu legotalon vieressä ja hymyilee katsoen kameraan.
Ratkaisut

Ulkomainonta

Ulkomainonnassa nostetaan volyymit kaakkoon ja varmistetaan jokaisen ohikulkijan huomio brändillesi siellä, missä he liikkuvat – ulkona tai sisällä. Ulkomainonta on yksi innostavimpia markkinoinnin kanavia, jossa erottuvuus ja omaperäisyys palkitaan. Meiltä löytyy perinteisen banderollien ja mainosten rinnalle takataskusta mielenkiintoisia ja näyttäviä ratkaisuja. Liikkuvaa kuvaa esittävät led-screenit ja visuaalinen valaistussuunnittelu vievät brändisi sanoman aivan uudelle levelille!

Varmista brändisi näkyvyys ulkomainonnalla

More is more, kun puhutaan ulkomainonnasta. Maksimaalisen näkyvyyden takaamiseksi tarvitaan mielenkiintoisia ja erottuvia toteutuksia, olipa suunnitelmissasi perinteinen banderolli tai valotaulu. Ulkomainonnan mahdollisuudet ovat rajattomat, joten anna mielikuvituksen lähteä lentoon ja toteutetaan yhdessä jotain ennennäkemätöntä. Voisitko lähteä valloittamaan kaupungin kadut brändisi ilmeellä tuunatulla pyöräkärryllä vai toteutetaanko toimitilasi pihaan brändisi ilmeen mukainen maamerkki? Voit luottaa meihin, kun haluat omaperäiset ulkomainonnan ratkaisut tukemaan muuta mainoskampanjaasi.

Yritysperheeseemme kuuluvan PunaMusta Profilightin digitaaliset ratkaisut ja visuaalinen valaistus tuo oman lisämausteensa ulkomainontaan. Herätä rakennusten pinnat eloon hämärän saapuessa ja luo ohikulkijoille ennennäkemätön valoshow, joka nostaa brändisi aivan uudelle tasolle. Jätti led-screenit tarjoavat joustavan ja monipuolisen tavan toteuttaa ulkomainontaa. Sijoititpa näytön katolle, kadulla tai sisälle, se huomataan varmasti!

Asiantuntijat apunasi suunnittelusta toteutukseen

Asiantuntijamme odottavat innokkaina päästääkseen toteuttamaan vaikuttavaa ulkomainontaa. Olemme apunasi ideoinnista suunnitteluun sekä huolehdimme toteutuksen vahvalla ammattitaidolla. Kerro meille suunnitelmasi ja loihditaan yhdessä näyttävä kokonaisuus.

Pauligin ulkomainos, jossa on käytetty aitoa piparia.

Paulig Juhla Mokka – jouluntekijöiden kahvi

Katso toteutus »

Sinebrychoff rakennuksen edessä oleva Crisp-juomatölkki.

Sinebrychoffin jättitölkki sai uuden ilmeen

Katso toteutus »

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.