Kuusi värikkäissä vaatteissa olevaa henkilöä seisoo rykelmässä ja hymyilee kameralle.

Yritys

PunaMusta Coloro on brändinäkyvyytesi paras ystävä!

Loihdimme tapahtumiisi ja messuosastoillesi upean visuaalisen ilmeen sekä huolehdimme kaikista markkinoinnin materiaaleista suuriinkin tapahtumiin juuri brändisi arvoisella tavalla. Ajoneuvoteippauksissa voit luottaa ammattitaitoomme olipa kyseessä henkilöauto, työajoneuvo tai raitiovaunu. Autamme myymälöidesi brändäämisessä ikkunateippauksista myymäläsisustuksiin sekä varmistamme myyntisi tehostamisen oivaltavilla myymälämarkkinoinnin ratkaisuilla. Toimitilojesi sisustamiseen meiltä löytyy mahdollisuudet toteuttaa toivomasi ilme lähes kaikille pinnoille – unohtamatta tietenkään näyttäviä ratkaisuja ulkomainontaan.

Näyttävät ja elämykselliset tapahtumat syntyvät yhteistyössä konserniimme kuuluvan PunaMusta Profilightin kanssa. Vaikuttavat valaistukset ulko- ja sisätiloihin sekä led-screenit saavat brändisi näkymään suuremmallekin yleisölle niin tapahtumissa kuin esimerkiksi osana myymälämarkkinointia. Herätämme rakennusten pinnat eloon videoprojisoinnin avulla ja luomme ennennäkemättömiä tunnelmia tapahtumiin tai osaksi ulkomainontaa.

Vertaistamme palvelua et löydä muualta, sillä olemme Suomen suurin sekä ehdottomasti luovin suurkuvien ja led-screenien palveluntarjoaja Suomessa. Saat kaikki palvelut yhden luukun taktiikalla, anna meidän auttaa brändiäsi erottumaan näyttävästi – ja vastuullisesti!

Yritysperheemme on apunasi yritykseen menestykseen

PunaMusta Coloro Oy on osa kotimaista näkyvyys-, paino- ja digitaalisen liiketoiminnan konsernia PunaMusta Media Oyj:tä, jonka palveluksessa on noin 720 alan osaajaa. Konsernin liikevaihto on 133,9 Meur (2023). Yritysperheemme monipuoliset palvelut ovat apunasi mahdollistamassa yrityksesi menestykseen.

Voit luottaa vastuullisista painotuotteista tunnetun PunaMusta Oy:n palveluihin muun muassa aikakaus- ja sanomalehtien, mainospainotuotteiden ja viestinnän materiaalien suunnittelussa, sisällöntuotannossa ja painamisessa. Saat lähes kaikki mainospainotuotteet ja viestinnän materiaalit 100-prosenttisesti hiilineutraaleina. Saat PunaMustalta myös huomiota herättävät mediaratkaisut Tampereen Ratikan kokoteippausten ja diginäyttöjen sekä Keskustorin digitaulujen muodossa.

Yritysperheeseemme kuuluvat Exove ja RockOn tarjoavat digitaalisia ratkaisuja tehostamaan viestinnän, markkinoinnin ja myynnin toimintaa. Suunnittelu- ja ohjelmistoyritys Exove Oy tarjoaa verkkopalvelut, suunnittelun ja brändinhallinnan ratkaisut yrityksesi kasvun tueksi. RockOn:lta löydät ratkaisut tuotetiedon hallintaan, jolloin voit tallentaa tuotetiedot yhteen paikkaan ja hallita, rikastaa sekä jakaa automaattisesti niitä kaikkiin tarvittaviin kanaviin.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.