Brändinäkyvyyden trendit

Euroshop messut näyttävä kokonaisuus

Brändinäkyvyyden trendit

Kokosimme neljä tärkeintä brändinäkyvyyden trendiä maailmalta, joiden avulla saat inspiraatiota ja ideoita uuden kokeilemiseen. Koottujen vinkkiemme avulla luot vaikuttavaa brändinäkyvyyttä niin myymälöissä, tapahtumissa kuin messuillakin.  

1. Led-screenit osana brändinäkyvyyttä
Led-screenien ja liikkuvan kuvan hyödyntäminen tulevat mullistamaan niin myymälämarkkinoinnin esillepanot kuin tapahtumien brändinäkyvyyden. Kehittyvän näyttötekniikan ansiosta led-screenit voidaan toteuttaa epäsymmetristen muotojen lisäksi pyöreissä ja kaarevissa muodoissa, jotka luovat toteutuksiin heti erottuvuutta ja mielenkiintoa. Näytöt yhdistetään sulavasti osaksi muuta toteutusta, joka saa aikaan mielenkiintoisia ja vaikuttavia kokonaisuuksia. Näyttöjen informatiivisuus ja liikkuvan kuvan suuri huomioarvo avaavat aivan uudet mahdollisuudet brändinäkyvyyden maailmassa. 

2. Luova materiaalien hyödyntäminen
Rohkea ja kokeilunhaluinen asenne rokkaa! Luovien materiaalivalintojen ja erilaisten pintojen yhdistelmällä luodaan tyylikkäitä kokonaisuuksia, joka herättävät mielenkiinnon. Yllättävät ja persoonalliset materiaalivalinnat keräävät katseet puoleensa, kuten vaikkapa paperista valmistettu messuosasto. Toimitilojen ilmeeseen saadaan uutta särmää esimerkiksi brändin ilmeen mukaisesti valmistettujen kartonkisten valaisimien avulla tai hyödyntämällä esimerkiksi rohkeasti muotoon leikattuja juuri toivotun sävyisiä akustiikkalevyjä osana sisustusta.

3. Vastuulliset materiaalivalinnat
Vastuulliset materiaalivalinnat sekä materiaalien kierrätettävyys näkyvät selkeänä nousevana trendinä brändinäkyvyydessä. Toteutuksissa huomioidaan entistä enemmän olemassa olevien materiaalien hyödyntäminen ja messuilla tai promootiossa käytettyjä kalusteita voidaan puolestaan hyödyntää esimerkiksi tapahtuman jälkeen osana toimitilojen sisustusta. Ehjille kalusteille voidaan antaa uusi elämä pinnoittamalle se tarrojen tai kankaiden avulla, jolloin kalusteen käyttöikää pystytään jatkamaan. Kierrätettävien ja kestävien materiaalien luova hyödyntäminen osana toteutuksia on ympäristöystävällinen valinta.

4. Valaistus viimeistelee toteutuksen
Valaistus viimeistelee toteutuksen ja nostaa sen uudelle tasolle! Myymälöissä ja näyteikkunoissa valaistukset luovat tunnelmaa ja niiden avulla voidaan korostaa juuri keskeisimpiä kohtia. Staattisen ja liikkuvan valon avulla luodaan vaikuttavia kokonaisuuksia, jotka tuovat toteutukseen elämyksellisyyttä. Valaistuksen avulla voi kirjaimellisesti herättää pinnat eloon ja luoda uusia elämyksiä.

Asiantuntijamme vierailivat hakemassa inspiraatiota ja uusimpia ideoita Euroopan suurimmilta EuroShop-messuilta. Haluamme pysyä ajan hermoilla ja tarjota asiakkaillemme tuoreita ideoita sekä kehittää jatkuvasti omaa osaamistamme. PunaMusta-yritysperheenä pystymme tarjoamaan sinulle vaikuttavia kokonaisuuksia, joita Suomessa ei ole aikaisemmin nähty.

Mikäli haluat sukeltaa tarkemmin uusimpiin trendeihin, asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää.

Kuvagalleriastamme pääset näkemään mielenkiintoisimmat poiminnot Euro Shop messuilta:

Euro_shop_valaistus
1 Valaistus viimeistelee toteutuksen ja korostaa haluttuja yksityiskohtia.
Euro_shop_messut_akustiikka
2 Muotoonleikatut akustiikkalevyt luovat särmiä sisustukseen.
Euroshop_messut_vastuullisuus
3 Monipuolinen materiaalinen hyödyntäminen luo mielenkiintoa toteutukseen.
Euro_shop_messut
4 Digitaalisten näyttöjen ja valaistuksen hyödyntäminen avaa uudet mahdollisuudet brändinäkyvyyden maailmassa.
Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.