Diginäytöt nyt meiltä - koossa kuin koossa!

Led-screen tapahtumalavalla kertomassa informaatiota tapahtumasta.

Diginäytöt nyt meiltä - koossa kuin koossa!

PunaMusta Coloro on tapahtumajärjestäjien paras kaveri! Meiltä löydät kaikki tapahtumamateriaalit visuaalisten ja näyttävien tapahtumien järjestämiseen näpsäkästi ja helposti yhden luukun taktiikalla. Nyt tarkkana, sillä meiltä saat myös digitaaliset näyttöpinnat! Diginäytöt toimivat takuuvarmoina katseenkääntäjinä tapahtumissasi ja tilaisuuksissasi, olipa kyseessä messut, massatapahtuma tai henkilöstön infotilaisuus. 

Palveluvalikoimastamme löytyy nyt kaksi suosituinta vakioratkaisua, jotka kirkastavat juuri sinun tilaisuutesi sanoman:

SimpLed on sisäkäyttöön tarkoitettu, vakiokokoinen näyttö. Näytön koko on 3,5 x 2,0 metriä eli 7 neliömetriä ja se seisoo tukevasti omilla jaloillaan. SimpLed vuokrataan fiksulla hinnalla avaimet käteen -periaatteella, tai voit ostaa sen myös omaksi. Tämä näyttö viimeistelee tapahtumasi!

MobiLed on nimensä mukaisesti mobiili näyttöratkaisu sisä- ja ulkokäyttöön. Kokoja on kolme: 7 m2, 16,5 m2 ja 28 m2. Kätevästi omilla trailereillaan kulkevat näytöt tuetaan sisäänrakennetuilla tukijaloilla, joten erillisiä rakennustöitä ei tarvita. Voimme halutessasi brändätä trailerin ulkopinnat brändisi väreihin. Upea mahdollisuus tuoda katselupintaa tilaisuuteesi!

Helppojen ja nopeiden vakioratkaisujen lisäksi PunaMusta-yritysperheeseemme kuuluva PunaMusta Profilight toteuttaa näyttävät visuaaliset valaistukset ja näyttöratkaisut toiveidesi mukaisesti.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.