Leivo näyttävät tapahtumat PunaMusta Coloron tapaan

Leivo näyttävät tapahtumat PunaMusta Coloron tapaan

Reseptin avulla loihdit tapahtumista unohtumattoman elämyksen, joka saa silmät loistamaan vielä tapahtuman jälkeenkin. Vähentämällä ainesosien ja kuorrutteiden määrää, reseptiä voi soveltaa aina suurista massatapahtumista pienempiin tilaisuuksiin, kuten yrityksen messuosastoihin. Kaikki reseptin ainesosat ovat saatavilla helposti ja joustavasti PunaMustalta yhden luukun periaatteella.

1. Varaa tarvittavat aineosat

Onnistuneisiin tapahtumiin tarvitaan ripaus näyttävyyttä, mielikuvitusta ja innovatiivisia toteutustapoja. Ainesosien suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, etteivät parhaimmat tapahtumat jää kohoamatta liian tiukan aikataulun vuoksi.

PunaMustan henkilöstö kannattaa ottaa reseptin toteuttamiseen mukaan aikaisessa vaiheessa, sillä heidän ansiostaan tapahtumat maistuvat vieläkin makoisammalle oikeiden ja ympäristöystävällisten materiaalivalintojen ja innovatiivisten toteutustapojen ansiosta.

2. Vaivaa tapahtuman ilme

Tapahtumailmeen vaivaaminen on erityisen hauskaa, sillä mielikuvitukselle ei ole olemassa rajoja. Taikinaan voi heittää mukaan rohkeasti erilaisia materiaaleja ja toteutustapoja eikä muotojenkaan tarvitse noudattaa totuttuja malleja.

Tapahtuman ilmeeseen voi käyttää seinäkankaita ja teippejä, joiden avulla pystytään esimerkiksi luomaan kontrastia ympäristöön vai toivotko tapahtumien maistuvan brändimielikuvaa vahvistavalle herkulle? Näyttävät kokonaisuudet syntyvät, kun hyödynnät monipuolisesti kankaita, teippejä, valaistusta ja digitaalisia ratkaisuja.

3. Mausteeksi näyttävyyttä

Tapahtumista tulee sitä herkullisemmat, mitä enemmän heität mukaan näkyvyyden mausteita. Elämyksellisestä makuvivahteesta pitäville suosittelemme lämpimästi projisointia tai valaistusratkaisuja, sillä ne ovat todellista siirappia pimenevissä illoissa. Digitaalisten näyttöjen avulla varmistat kätevästi katselupintaa eivätkä tapahtuman aikataulut, esitykset tai mainokset mene keneltäkään ohi.

Kulkukortit, esitteet ja istuinaluset ovat tapahtumien perusmausteita eikä niitä sovi unohtaa. Ripottele mausteeksi myös tyylikkäitä pöytien teippauksia, kierrätettävät pahviroskiksia tai mikseipä ilmeen mukaan brändättyä onnenpyörää aktivoimaan vierailijoita.

4. Koristele mainoksilla

Tapahtumat kannattaa kuorruttaa herkullisen mehukkaasti ja varmistaa, että jokainen haluaa maistaa omaansa. Postilaatikkoon tipahtava henkilökohtainen kutsukortti persoonallisella ilmeellä saa vastaanottajan hyvälle mielelle. Suurempiin tapahtumiin kannattaa varata enemmän koristeita ja hyödyntää esimerkiksi kadunvarsimainontaa ja julisteita. Kirsikkana tapahtumien päällä toimii tapahtumailmeen mukaan brändätty auto!

PunaMustan lempirisävy koristelussa on vihreä, sillä PunaMustalta saat halutessasi kaikki mainospainotuotteet ja viestinnänmateriaalit 100 prosenttisesti hiilineutraalisti tuotettuna.

5. Sujauta tuotokset säilöön

Herkullisimmatkaan tapahtumamateriaalit eivät lopu kerralla ja ne kannattaa ehdottomasti varastoida seuraavia vieraita varten. Tapahtumissa tarvittavat materiaalit säilyvät puhtaina PunaMustan varastointi- ja logistiikkapalvelussa, josta tarvikkeiden tilaaminen seuraavien vieraiden nautittavaksi on vaivatonta ja helppoa. Tilausjärjestelmä takaa, ettei materiaalien käytössä ole päällekkäisyyksiä useammankaan herkuttelijan kesken.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.