Miksi ulkomainonta kannattaa?

Miksi ulkomainonta kannattaa?

Oivaltavalla viestillä varustettu banderolli ostoskeskuksen julkisivulla, brändin mukainen ajoneuvoteippaus tai näyttävä projisointi toimitilasi seinällä: tätä kaikkea ja paljon muuta ulkomainonta voi olla. Kohtaamme ulkomainontaa kaikkialla kaupungilla ja teiden varsilla, olimme sitten matkalla töihin, kotiin tai ostoksille.

Parhaimmillaan ulkomainonta on enemmän kuin mainos. Yhdistämällä ulkomainonta muuhun monikanavaiseen mainontaan pystytään luomaan toistuvuutta ja kasvattamaan brändin tunnettavuutta. Tunteita herättävä mainonta jättää pysyvän muistijäljen brändistäsi.

Ulkomainontaa ei voi estää

Ulkomainonta tavoittaa oikeissa paikoissa suuria määriä ihmisiä eivätkä siihen tehoa mainostenestot. Siksi se on aina ajankohtainen mainonnan muoto. Sitä voidaan kohdentaa sijainnin perusteella esimerkiksi sen mukaan, missä kaupunginosassa oikea kohderyhmä liikkuu.

Suuria pintoja peittävät kuvat on helppo huomata myös kaupungin vilskeessä, oli kyse sitten julkisivumainoksesta tai bussin tai ratikan mainosteippauksesta, joista viesti välittyy yhdellä silmäyksellä.

Ulkomainonta toimii tehokkaasti osana mainonnan kokonaisuutta, kun mainoksen teema ja visuaalinen ilme jatkuvat tunnistettavana näyttävistä ulkomainonnan toteutuksista verkossa näkyviin bannereihin. Näin mainostettu palvelu tai tuote jää varmemmin ihmisten mieleen.

Projisoinnit tuovat eloa julkisivumainontaan

Digitaaliset ratkaisut täydentävät ulkomainonnan kokonaisuutta tunteita herättävillä ja luovilla toteutuksilla. Digitaaliset mainosnäytöt ovat jo kaikille tuttuja, mutta entäpä toimitilan julkisivulle projisoidut kuvat tai teksti, jota ohikulkija ei voi olla huomaamatta?

Projisoinnit ja kausiluonteiset valaistukset tuovat ulkomainontaan uutta väriä ja samalla ilahduttavat ihmisiä vuoden pimeinä kuukausina.

Ajoneuvoteippauksilla brändisi kulkee mukanasi

Ulkomainonnassa ei kannata unohtaa ajoneuvoteippauksia, joiden avulla mainoksesi liikkuvat siellä, missä yrityksesi ajoneuvot liikkuvat. Ajoneuvoteippauksiinkin voidaan tehdä näyttäviä toteutuksia, joista brändisi tunnistetaan liikenteessä.

Tarjoamme kaikki ulkomainonnan ratkaisusi julkisivumainonnasta ajoneuvoteippauksiin, rakennusten huputuksiin sekä näyttäviin projisointeihin ja valaistuksiin. Valaistusratkaisuihin ja projisointeihin voit tutustua tarkemmin PunaMusta Profilightin sivustolla. Ulkomainonnan kokonaisuuden tarjoamme kuitenkin yhden luukun periaatteella. Ota yhteyttä!

Ps. Jos haluat brändisi näkyvän Suomen vetovoimaisimman kaupungin keskeisimmillä sijainneilla, tutustu Tampereen Ratikan ja Keskustorin mediamyyntiin, josta vastaa PunaMusta.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.