Sinetöi asiakkaan ostopäätös myymälämarkkinoinnin avulla

Sinetöi asiakkaan ostopäätös myymälämarkkinoinnin avulla

Asiakkaasi astuessa sisään voit vaikuttaa heidän ostopäätökseensä myymälämarkkinoinnin keinoin. Verkkokauppojen yleistyessä myymälöiden on entistäkin tärkeämpää panostaa myymälöiden viihtyvyyteen sekä tehokkaisiin mielenkiintoa herättäviin esillepanoihin. Viihtyisä myymälämiljöö houkuttelee ostoksille ja uudet elämykset saavat asiakkaasi palaamaan uudelleen.

Houkuttele asiakkaasi ostoksille mielenkiintoisilla ikkunasomistuksilla, johdattele hänet eteenpäin lattiateippauksilla, hurmaa mielenkiintoisilla hyllynpäädyillä ja erotu jännittävillä ständeillä ja tuotepöydillä. Myymälämarkkinoinnissa käydään kovaa kilpailua asiakkaan huomiosta, joten ala kehittyy kovaa vauhtia ja rohkeus esillepanoissa palkitaan. Houkuttelevat kokonaisuudet inspiroivat ja ilahduttavat asiakkaitasi, mutta ennen kaikkea ne lisäävät myyntiä ja brändisi tunnettavuutta.

Näyttävä kokonaisuus asiantuntijoidemme avulla

Sano PunaMusta Coloro, kun haluat näyttävää ja ennen kaikkea erottuvaa myymälämarkkinointia. Huomioimme aina jokaisen asiakkaan ja brändin yksilölliset tarpeet, sillä voisimmepa sanoa, ettei kosmetiikkaosaston ratkaisut välttämättä toimi autotarvikepuolella. Huomioimme materiaalivalinnoissa brändien ominaisuudet ja vaatimukset sekä kiinnitämme huomiota kuljetuksen ja asennuksen vaatimuksiin. Työskentelymme lähtökohtana on näyttävä kokonaisuus, joka kiinnittää kuluttajan huomion ja edistää myyntiäsi.

Meidän tärkeimmät ohjenuoramme myymälämarkkinoinnin suunnitteluun ovat: älä tyydy tavanomaiseen, erotu muodoilla ja vaadi aina enemmän. Jo pienilläkin yksityiskohdilla, yllättävillä muodoilla tai esimerkiksi led-valoilla luodaan esillepanoon mielenkiintoa, joka saa brändisi erottumaan muiden joukosta. Sinun ei tarvitse huolehtia materiaalivalinnoista, sillä asiantuntijamme huolehtivat brändillesi parhaiten sopivimmat ratkaisut. Nykäise meitä hihasta ja kerro nykyinen tilanteesi, niin voimme käynnistää ideariihemme.

Digitaaliset ratkaisut osana myymälämarkkinointia

Led-näytöt tarjoavat tehokkaan ja joustavan tavan toteuttaa viestintää sekä tehostaa myyntiäsi ja markkinointiasi niin myymälöiden sisä- kuin ulkopinnoilla. Joustavan sisällönhallinnan avulla voit kohdentaa sisällön oikealle kohderyhmälle hyödyntäen esimerkiksi asiakaskuntasi vaihtelevuutta vuorokaudenaikojen mukaan. Digitaalisten näyttöjen sisällönhallinta on vaivatonta, joten voit tarvittaessa päivittää esimerkiksi päiväkohtaiset tarjoukset tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Kohdistetulla ja ajantasaisella mainonnalla pystyt vaikuttamaan asiakkaan ostospäätökseen juuri oikealla hetkellä.

Yritysperheeseemme kuuluva PunaMusta Profilight auttaa löytämään tarpeisiinne sopivimmat led-näytöt sekä toteuttaa toiveidenne mukaisen sisällön aina suunnittelusta asennukseen. Yhdistämällä digitaalisia ratkaisuja perinteiseen mainontaan saadaan näyttävä kokonaisuus, jolla varmistetaan asiakkaan huomio.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.