Vapaalan vappu – iloisia kohtaamisia

Vapaalan vapun esiintyjä puhumassa yleisön edessä.

Vapaalan vappu – iloisia kohtaamisia

Kutsuimme asiakkaamme ottamaan varaslähdön vappuun ja viettämään mukavan iltapäivän toimitiloissamme. Värikkään tunnelman lisäksi tapahtumassa pääsi nauttimaan kuohuvan lisäksi inspiroivista puheenvuoroista, musiikista ja herkullisista tarjoiluista.

Mikään ei ole mahdotonta

Tapahtuman teema oli ”mikään ei ole mahdotonta” ja upeat esiintyjämme kertoivat inspiroivia onnistumistarinoita elävästä elämästä. Puhujamme kertoivat ideoista, ilmiöistä tai hankkeista, joiden onnistumista on aluksi epäilty, mutta jotka he ovat onnistuneet kääntämään menestystarinaksi.

Iltapäivän aikana Pekka Hyysalo kertoi erittäin inspiroivan tarinan lähes mahdottomasta toipumisesta ja mielettömästä taisteluntahdosta ja asenteesta. Seikkailijapurjehtija Kari Ruffe Nurmi todisti kertomuksillaan, että kaikki on todellakin mahdollista! Totti Nyberg keräsi salin täyteen ihmisiä kuuntelemaan hänen innostavaa esitystä, kuinka Makiasta syntyi kansainvälisesti tunnettu brändi.

PunaMusta Oy on jääkiekon MM-kilpailuiden virallinen yhteistyökumppani ja sen kunniaksi virallinen kisamaskotti viihdytti vieraita upeassa kisastudiossa. Puheenvuorojen välissä asiakkaat pääsivät tutustumaan näyttävän showroomin lisäksi tuotantotiloihimme ohjatuilla kierroksilla.

Kiitos kaikille upeille vieraillemme juhlista, toivottavasti saimme teidät hyvälle mielelle ja hymyn kasvoille!

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.