Viihtyisät toimitilat vahvistavat brändimielikuvaa

Viihtyisät toimitilat vahvistavat brändimielikuvaa

Yritykset ovat uudenlaisen ongelman edessä houkutellessaan työntekijöitä takaisin toimistoille pitkien etätyösuositusten päättyessä. Henkilöstön tarpeet ja käyttäytyminen ovat muuttuneet koronavuosien aikana, ja tämä haastaa yrityksiä reagoimaan säilyttääkseen kiinnostavuuden työntekijöiden silmissä.

Inspiroiva toimiston sisustus lisää luovuutta sekä henkilöstön yhteenkuuluvuuden tunnetta saaden henkilöstön viihtymään työpaikalla. Viihtyisät toimitilat toivottavat yrityksen vieraat tervetulleeksi ja vahvistavat yrityksen brändimielikuvaa jättäen vieraille positiivisen muistijäljen vierailustaan.

Sisusta rohkeasti – anna brändin näkyä

Toimitilan sisustaminen on muutakin kuin silmäniloa, sillä esteettisesti kauniilla valinnoilla voidaan vaikuttaa positiivisesti työntekijöiden hyvinvointiin. Sisustusteippaus, seinätarrat ja tapetit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja toimitilan yhtenäisen ilmeen toteuttamiseen aina aulan näyttävästä vastaanotosta pienimpiin yksityiskohtiin. Mielenkiintoiset yksityiskohdat jäävät vierailijoiden mieleen ja tekevät tilasta persoonallisen.

Teippauksen avulla voidaan luoda rauhallinen ja lämmin tunnelma käyttämällä esimerkiksi yksivärisiä tai puuta jäljitteleviä tarroja toimitilojen seinillä. Neuvotteluhuoneiden sisustukseen voidaan käyttää ripaus mielikuvitusta ja luoda jokaiseen neuvottelutilaan omanlainen tunnelma persoonallisilla teippauksilla. Miltä kuulostaisi, jos seuraava palaveri olisikin avaruussukkulassa tai sademetsässä? Pystymme luomaan paljon lasipintaa sisältävään tilaan yksityisyyttä huurreteipeillä eivätkö katseet enää tapaamisiasi.

Isoimmissa toimitiloissa kannattaa huolehtia myös riittävästä opastuksesta helpottamaan henkilöstön ja vieraiden liikkumista aina parkkipaikalta neuvottelutiloihin saakka. Opasteiden lisäksi esimerkiksi neuvottelutilojen nimeäminen ja niihin opastaminen helpottaa niin vieraita, kun omaa henkilöstöä. Meiltä löytyy laaja valikoima innovatiivisia ratkaisuja opasteiden materiaaleihin ja toteuttamiseen aina tarroista erilaisiin kylttiratkaisuihin.

Seinäpintoja voidaan elävöittää tekemällä moniulotteista rimaseinää lisäämään luonnonläheistä rauhallista tunnelmaa. Pystymme valmistamaan yksilöllisiä tauluja toivotussa koossa ja muodossa hyödyntämällä erilaisia materiaaleja. Hyvällä valaistussuunnittelulla ja tarkoilla materiaalivalinnoilla luodaan täydellinen lopputulos.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään tilaan parhaimmat materiaalivalinnat. Isoimmissa projekteissa on usein mukana sisustustoimisto, joiden kanssa teemme sujuvasti yhteistyötä. Laajan materiaalivalikoiman ja ammattitaitomme ansiosta olemme luotettava toimitilasisustuksen kumppani.

Inspiroidu

Tarroja voidaan käyttää lähes kaikilla pinnoilla; seinillä, lattioilla ja ikkunoilla.
Persoonalliset neukkarit inspiroivat ja saavat mielikuvituksen valloilleen.
Lisää yksityisyyttä näkösuojakalvoilla
Tapetit luovat tilan toivotun tunnelman
Vastaanota vieraasi tyylikkäästi, yhdistä sisustusteippaus valoefekteihin ja lumoa vieraasi.
Taulut ja mielenkiintoiset yksityiskohdat tekevät tilasta persoonallisen.

Akustiikan avulla työrauhaa ja ilmettä sisustukseen

Toimitilojen tarpeet ovat voineet muuttua pitkien etätyöjaksojen kautta ja puheensorina, näppäimistön naputus ja elämisen äänet voivat kuormittaa työntekijää aikaisempaa enemmän. Akustiikalla on suora yhteys henkilöstön työviihtyvyyteen ja tuottavuuteen, joten toimiston suunnittelussa kannattaa kuunnella henkilöstön tarpeita ja kiinnittää huomiota akustiikkaan.

Laadukkaiden akustiikkalevyjemme avulla lisäät helposti toimitilaan väriä ja tunnelmaa vähentäen samalla häiritseviä ääniä. Seiniin kiinnitettävillä akustiikkalevyillä on erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet ja niiden avulla voidaan esimerkiksi luoda mielenkiintoinen kokonaisuus yhdistelemällä eri värejä ja paksuuksia. Katosta roikkuvilla akustiikkaelementeillä voidaan vähentää tehokkaasti äänen etenemistä tilassa ilman, että toimitilan kiinteitä rakenteita tarvitsee muuttaa.

Pehmeät materiaalit kuten verhot, matot ja kalusteet vähentävät äänen kaikumista ja lisäten samalla viihtyisyyttä. Verhokankaillamme voidaan toteuttaa yrityksen toiveiden kaltainen väritys, olipa kyseessä yksivärinen tai rohkea kuviollinen verho. Valittavissa on lukuisia eri sävyjä, joissa vain mielikuvitus on rajana! Verhot ovat myös erinomainen ratkaisu esimerkiksi aulatiloihin tai avokonttorin tilan jakamiseen.

Inspiroidu

Akustiikkalevystä valmistettu taulu tai taulukokonaisuus lisää viihtyvyyttä lisäten työhyvinvointia.
Roikkuvat akustiikkaelementit voivat toimia tilanjakajina ja estäen äänen etenemistä toimistilassa
Toimitilan sisustuksen mukaiset verhot pehmentävät tilan ääniä. Toteutamme verhoihin halutun sävyn tai kuvion.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.