Flow Festival tarjoaa visuaalisia elämyksiä

Flow-festivaalin valaistu lava, jonka edessä on ihmisiä.

Flow Festival tarjoaa visuaalisia elämyksiä

Helsingin Suvilahdessa elokuun alussa järjestetty Flow Festival on visualisuudestaan tunnettu kaupunkikulttuuri- ja musiikkifestari. Flow on kasvanut 19 vuodessa yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista. PunaMusta Coloro on ollut mukana toteuttamassa Flow:n ilmettä jo muutaman vuoden ajan, ja olemme ylpeitä saadessamme olla osana rakentamassa kansainvälisesti arvostettua tapahtumaa.

Kaikki tapahtumamateriaalit samalta luukulta

Suomen suosituimpiin ja suurimpiin musiikkifestareihin lukeutuva Flow herättää Helsingin Suvilahden tehdasalueen henkiin. PunaMusta Coloro pukee alueen tapahtumailmeeseen ja laajaksi kasvanut tapahtuma-alue vaatiikin satoja elementtejä ja kilometritolkulla brändättyjä kankaita, opasteita ja julisteita.

Tapahtuman ilme toistui tyylikkäänä myös tapahtumien opasteissa, jotka varmistivat festarikansan sujuvan liikkumisen alueella. PunaMusta Coloro toteutti myös monipuolisesti erilaisia tapahtuman painomateriaaleja aina kulkupasseista tehokkaaseen suorajakeluun.

Asiantuntevaa palvelua

Festareiden tapahtumamateriaaleilta vaaditaan näyttävyyden lisäksi käytännöllisyyttä, sillä elementtien tulee kestää Suomeen kesään kuuluvaa tuulta, sadetta ja paistetta. Oikeilla materiaalivalinnoilla tapahtuma-alue pysyy ennen kaikkea tyylikkäänä, mutta myös turvallisena läpi koko tapahtuman ajan. Tarvittaessa samoja materiaaleja voidaan hyödyntää mahdollisuuksien mukaan useampana vuotena.

Flow Festival tarjosi tänäkin vuonna ikimuistoisen kokemuksen osallistujilleen, kiitos upeista festareista! Asiantuntijamme auttavat mielellään, jos ajatuksissasi pyörii festarit, yrityksen kesäjuhlat tai mitä tahansa siltä väliltä, löydät meiltä ratkaisut visuaalisesti näyttäviin tapahtumiin aina elämyksellisistä projisoinneista vaikuttaviin digitaalisiin näyttöratkaisuihin. 

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.