Vaikuttava messuosasto huokui brändin tarinaa

Messuosasto, jossa on led-kaari ja sen alla sohvaryhmä.

Vaikuttava messuosasto huokui brändin tarinaa

Energianvarastointiratkaisuja tarjoava Enico halusi erottautua Sähkömessuilla Jyväskylässä näyttävästi messuosastolla, joka heijastaisi heidän teknisen osaamisensa lisäksi myös kokonaispalvelutarjoamaa. Yhteistyössä PunaMusta Coloron kanssa syntyi paitsi visuaalisesti näyttävä, myös toiminnallisuudeltaan onnistunut osasto. Uniikki ja informatiivinen messuosasto keräsi tapahtumassa paljon kiinnostusta ja positiivista palautetta.

- Suunnittelija Miia Sjögren otti meidän toiveemme kattavasti huomioon ja lähti hakemaan uniikkia, meidän näköistämme toteutusta eikä kopioinut jo toteutettuja messuosastoja. Suunnittelun ammattimaisuus vakuutti, toteaa Enicon markkinointijohtaja Tiina Karppinen.

Suunnittelun lähtökohtana oli hakea messuille uudenlaista toteutusta, jossa perinteisen tuotetarjoaman rinnalla voitaisiin viestiä Enicon tarinaa ja roolia energian käytön asiantuntijana.

Led-pinnat tehostavat viestintää ja tuovat näyttävyyttä

PunaMusta Coloro tarttui haasteeseen innokkaasti ja loi näyttävän, mutta samalla informatiivisen osaston. Suunnittelussa ja toteutuksessa hyödynnettiin PunaMusta-yritysperheeseen kuuluvan PunaMusta Profilightin osaamista ja ainutlaatuista ammattitaitoa. Näyttävä ja informatiivinen led-kaari loi osastolle wow-efektin ja alla oleva viihtyisä lounge houkutteli viihtymään osastolla pidemmänkin aikaa.

- Lähdimme hakemaan asiakkaan toivomia piirteitä muun muassa LED-pinnoilla, sillä se luo liikkuvien kuvien ja värien avulla mielikuvaa sähköstä. Kun muu ympäristö pidettiin seesteisenä ja raikkaana, LED-kaari pääsi oikeuksiinsa, varsinkin kun siihen alle pääsi istumaan. Katossa liikkuva kuva oli vähän erilainen toteutus, mihin on yleisesti totuttu, kertoo tilan suunnitellut Miia Sjögren.

Led-pinnat ovat viestinnän välineenä taipuisia, sillä niitä voidaan hyödyntää erilaisissa muodoissa ja kaikilla pinnoilla, esimerkiksi kaarevana seinäkkeenä, kattona tai vaikkapa lattiana. Liikkuva kuva kiinnittää tehokkaasti huomion ja niiden avulla voidaan luoda informatiivista tai tunteisiin vetoavaa sisältöä - mitä vain brändimielikuvaan halutaan liittää! Enicon innovatiivinen osasto erottuikin messuilla hyvin edukseen.

- Osasto oli hyvin meidän näköisemme, tutun tuntuinen ja tarpeeseemme sopiva. Saavutimme messuille asetetut myynnilliset tavoitteet liidimäärissä, ja olemme tyytyväisiä saavutettuun näkyvyyteen myös brändin osalta, Karppinen kertoo.

Asiantunteva suunnittelu ja projektinhallinta takaa sujuvan toteutuksen

PunaMusta Colorolla on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä ja vahva ammattitaito luoda ennennäkemättömiä toteutuksia. Meidän kanssamme toimiessamme saat kaikki tapahtumamateriaalit yhden luukun taktiikalla ja voit luottaa vahvaan projektinhallintaamme.

- Yksi keskeisistä valintaperusteista PunaMusta Coloron valitsemiseen oli vaivattomuus. Saimme kaiken messunäkyvyyteen liittyvän samasta paikasta ja yhden henkilön kautta. Oli ihanaa tehdä suoraviivaista yhteistyötä ilman turhia mutkia, Tiina Karppinen toteaa.

Huolehdimme projektin sujuvasta etenemisestä suunnittelusta toteutukseen aina osaston purkamiseen saakka, jolloin asiakas pystyi ulkoistamaan koko prosessin pois omilta harteiltaan. Keskustelut ja palautteet kulkeutuivat sujuvasti molempiin suuntiin, mikä loi pohjan vahvalle ja kestävälle yhteistyölle. Lopputulos oli erittäin onnistunut ja valovoimainen!

- Saimme osastosta paljon positiivista palautetta ja saimme viestimme kuuluviin asiakkaille sellaisena, kun toivoimme, iloitsee Karppinen.

Nykäise meitä hihasta ja ota askel kohti vaikuttavaa messuesiintymistä, joka auttaa brändiäsi erottumaan ja tuo viestinne esille vaikuttavasti. 

 

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.