Nainen hymyilee ja osoittaa jääkiekkopeliä ja mies tuulettaa.
Ratkaisut

Messut ja tapahtumat

Messut ja tapahtumat ovat mielikuvituksen näyttämöitä, joissa asiakkaasi kohtaavat brändisi kaikilla aisteillaan. Tapahtumamateriaalien toteutukset ovat erikoisosaamistamme, joten olipa toiveissasi messuosasto tai festarit, kaikki onnistuu. Meille koolla ei väliä, sillä meiltä luonnistuu suuret massatapahtumat tai mikseipä korttelikekkerit, jos sellainen on haaveissasi. Näyttävyys on tunnussanamme ja luovuus on periaatteemme, tehdään tapahtumistasi entistäkin koukuttavampia!

Brändisi arvoiset tapahtumat

Oletpa suunnittelemassa tapahtumaa sisälle tai ulos, kymmenille tai kymmenille tuhansille ihmisille, meiltä löytyy lääkkeet mitä innovatiivisimpiin ratkaisuihin. Voimme loihtia tapahtumasi mukaisen ilmeen esimerkiksi seiniin, lattioihin tai messutiskeihin ja -pöytiin, you name it! Kaikki materiaalit ovat brändättävissä ilmeesi mukaisesti, joten voimme herättää tapahtumatilasi eloon näyttävien seinäkankaiden, lavasomisteiden, opasteiden ja visuaalisen valaistussuunnittelun avulla. Anna vieraidesi hieraista silmiään ihastuksistaan.

Asiakkaat ja onnistuneet tapahtumat ovat lähellä sydäntämme, joten me emme tyydy perinteiseen, vaan haastamme luovuuttamme haluten tarjota ikimuistoisia elämyksiä. Teemme läheisesti yhteistyötä konserniimme kuuluvan valaistus- ja näyttöpalveluita tarjoavan PunaMusta Profilightin kanssa. Led-screenit tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia tapahtumiin opastamisesta informoimiseen tai varmistamaan esimerkiksi lavanäkyvyyden suuremmallekin katsojajoukolle. Visuaalisen valaistussuunnittelun avulla loihdimme tapahtumiisi silmän räpäyksessä upean tunnelman eikä esimerkiksi seinälle heijastettu yrityksesi logo jää keneltäkään huomaamatta.

Suunnittelusta näyttäviin toteutuksiin

Nykäise meitä hihasta jo hyvissä ajoin suunnitteluvaiheessa niin voimme varmistaa mitä parhaimmat materiaalivalinnat ja toteutustavat juuri sinun tapahtumaasi. Suuremmissa tapahtumissa toimimme tietenkin sujuvasti yhteistyössä tapahtumatoimistojen kanssa. Voit nukkua yösi huoletta, sillä näppimme ovat olleet mukana lukuisissa tapahtumissa. Me varmistamme jo suunnitteluvaiheessa kaikki yksityiskohdat aina tapahtumien kulkusuunnista oikeisiin katselukorkeuksiin sekä tietenkin materiaalit, jotka kestävät tuulen, sateen sekä tietenkin katseet. Asennamme sujuvasti kaikki tapahtumat ympäri Suomea.

ratkaisu-case-helsinki-pride

Helsinki Pride

Katso toteutus »

ratkaisu-case-sulkapallon-mm

Sulkapallon MM-kisoissa nähtiin viimeistelty ilme

Katso toteutus »

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.