Nainen kurkistaa pahvitalon sisältä ja hymyilee.
Ratkaisut

Tila- ja sisustusratkaisut

Anna brändisi värien loistaa liike- ja toimitiloissasi ja vahvista brändimielikuvan lisäksi positiivista asiakaskokemusta. Idearikkaat ja viihtyisät toimitilat ruokkivat luovuutta ja saavat niin asiakkaasi kuin henkilöstösi viihtymään. Meiltä löytyy materiaalivaihtoehtoja enemmän kuin sormia käsissä ja asiantuntijoidemme luovuus auttaa toteuttamaan villeimmätkin haaveesi liike- ja toimitilojen, hotellien, myymälöiden tai esimerkiksi ravintoloiden ilmeisiin.

Brändätty toimitila vahvistaa asiakaskokemusta

Anna toimitilasi ilmeen huokua yrityksesi tarinaa värien, elementtien ja sisustuksen avulla. Sormen napsautus ja toimitilasi saavat hetkessä uuden ilmeen, olipa toiveissasi luoda inspiroiva avaruusteemainen neuvottelutila, rauhoittava luonnonläheinen odotusaula tai yksityiskohtia myöten brändisi ilmeen mukaisesti toteutettu myymälämiljöö. Voimme taikoa brändisi ilmeen näkyviin kaikkiin toimitilasi pintoihin lattiasta kattoon aina sisustuskankaita myöten.

Suurin osa toimitilaprojekteista tehdään brändäystasolla ja me tartumme toimitilaprojektiin, kun vähintään ulkoseinät ja vesikatto ovat valmiina. Toimimme monesti yhteistyössä suunnittelutoimistojen kanssa varmistaen parhaimmat materiaalivalinnat. Loihdimme toimitilaasi kauniisti yhteen sointuvat lattiapinnoitteet, väliseinät, hyllyt ja persoonalliset taulut sekä valaistuksen. Laadukkaisiin akustiikkalevyihimme voi luoda muotoja ja värejä, jolloin ne toimivat tilan taideteoksina.

Aina ei ole tarpeellista ostaa uutta tai räjäyttää kaikkea atomiksi, vaan huonekaluille ja pinnoille voi antaa uuden elämän päivitetyn pinnoitteen avulla. Huonekalut, ovet, ikkunat ja huonekalut saavat jatkoaikaa ja voimme luvata, etteivät ne kalpene uusille kalusteille. Avariin lasisiin tiloihisi voimme loihtia hitusen yksityisyyttä näkösuojateippausten avulla eivätkä ylimääräiset katseet häiritse kokouksiasi. Opasteet ovat oleellinen osa tilasuunnittelua, joten autetaan asiakkaitasi löytämään perille aina parkkipaikoilta neuvottelutiloihin saakka.

Laita asiantuntijoidemme luovuus töihin

Tuotevalikoimamme ja osaamisemme mahdollistavat monipuoliset ja ennen kaikkea näyttävät toteutukset kaikkiin tila- ja sisustusratkaisuihin. Tärkeintä on napata meidät matkaan jo varhaisessa vaiheessa tuomaan näkemyksemme ja ideamme näyttäviin toteutuksiin. Asiantuntijamme ovat valmiita tarttumaan haasteeseen, virittämään luovuutensa uudelle tasolle ja luomaan enemmän kuin uskallat toivoakaan!

Asennus hoituu ympäri Suomen

Olipa toiveissasi yhden tai useamman toimipisteen brändäys, meiltä onnistuu asennukset ympäri Suomea. Huolehdimme tarvittavat tarkistusmittaukset ja varmistamme, että kaikki asentamiseen vaikuttavat tekijät on huomioitu. Sovimme asennusaikataulun kanssasi ja huolehdimme, että lopputulos on parempi kuin uskalsit haaveillakaan.

PunaMusta-Coloro-visiosta-toteutukseen-1

Sinulla on visio – me toteutamme sen

Ihastu mahdollisuuksiin »

ratkaisu-case-hotelkupittaa

Paikallisuus on tapetilla Original Sokos Hotel Kupittaassa

Katso toteutus »

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.