Ruohonjuuressa on käpyrikas joulu

Ruohonjuuressa on käpyrikas joulu

PunaMusta Colorolla oli ilo toteuttaa Ruohonjuuren kävyn muotoiset myymäläsomisteet. Rakennesuunnittelu sekä toteutus onnistuivat nopeassa aikataulussa. Lopputulosta voit käydä ihastelemassa Ruohonjuuren myymälöissä ympäri Suomen. Kävyt ovatkin herättäneet huomiota, ja positiivista palautetta on saatu sekä henkilökunnalta että asiakkailta.
 
Kävyt suunniteltiin osana Ruohonjuuren joulukampanjaa, ja samalla ne muistuttavat asiakkaita "Kerää käpyjä ja näe metsä puilta" -kanta-asiakasohjelmasta. Ohjelma perustuu siihen, että asiakkaat keräävät virtuaalisia käpyjä, joita kertyy jokaisesta ostoksesta. Kun korissa on tarpeeksi käpyjä, voi asiakas käyttää edun verkkokaupassa tai myymälän kassalla. Asiakkaitten sitouttamisen käydessä yhä tärkeämmäksi on myös markkinoinnissa muistettava hyödyntää kanta-asiakkuuden teemoja.
 
Projektissa olivat mukana visualistiopiskelija ja käpyidean äiti Piia Harjula, Ruohonjuuren visualistit Venla Suvalo ja Teia Hirsimäki sekä Punamusta Colorolta asiakkuuspäällikkö Tero Merivirta sekä rakennesuunnittelija Antti Kurvinen.
Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.