Sinebrychoffin digitaaliset näytöt mullistavat myymäläelämyksen

Iso digitaalinen näyttö myymälän juomaosastolla.

Sinebrychoffin digitaaliset näytöt mullistavat myymäläelämyksen

Eastonin Citymarketin juomaosasto on helppo löytää, sillä osaston yllä komeileva Sinebrychoffin lähes koko osaston mittainen jättiscreen ei taatusti jää keneltäkään huomaamatta. Näyttö on herättänyt paljon ihastelua eikä ihme, sillä toteutus on kokoluokaltaan suurimpia, mitä Suomen myymälämiljöissä on koskaan aikaisemmin nähty.

Tehokasta ja monikanavaista markkinointia

Myymälämarkkinoinnissa erottuvuus ja yllätyksellisyys ovat valttia, joten ala kehittyy kovaa tahtia ja kilpailu asiakkaan huomiosta on kova. Sinebrychoff on aktiivisesti uudistanut juomaosastoja ympäri Suomen yhteistyössä asiakkaidensa kanssa ja myymälöihin kaivataankin näyttävien ja erottuvien ratkaisujen lisäksi elämyksellisyyttä.

- Oli hienoa, että yhdessä PunaMusta Coloron ja PunaMusta Profilightin kanssa saimme lopulta melko ketterästi rakennettua konkreettisen suunnitelman, jota on jatkossa helppo lähteä monistamaan useaan myymälään sekä skaalaamaan eri kokoisten myymälöiden tarpeisiin, iloitsee Sinebrychoffin trade marketing manager Enni Heino.

Eastonin Citymarketin juomaosastolle haettiin huomiota herättävää ratkaisua ja vaikuttavan kokoinen led-screen on lunastanut tavoitteen. Digitaaliset näkyvyysratkaisut luovat myymälämiljööseen ripauksen elämyksellisyyttä ja mahdollistavat monipuolisen sisällön toistamisen.

- Brändimarkkinoinnin näkökulmasta tavoitteenamme on laajentaa televisiossa nähtäviä kampanjoita myös myymäläympäristöön ja luoda siten vahva linkki medianäkyvyyden ja ostohetken välille, kertoo Heino.

Etäyhteydellä hallittavalla Digital Sign-järjestelmän ansiosta sisällönhallinta on vaivatonta ja mahdollistaa mainonnan muokkaamisen viikonpäivien ja kellonaikojen mukaisesti, jolloin mainonnalla pystytään puhuttelemaan juuri oikeaa kohderyhmää.

Täyden palvelun kokonaisuus

Digitaalisten näyttöjen hankinta on vaivatonta, sillä huolehdimme kaiken suunnittelusta asennukseen. Meiltä löytyy vahvaa osaamista myös sisällöntuotantoon ja varmistamme, että asentamiimme näyttöihin löytyy aina valmiit aineistot ja näytöt saadaan heti käyttöön asennuksen yhteydessä.

- Palvelu oli todellinen avaimet käteen -paketti, sillä saman katon alta löytyi vahva asiantuntemus projektin jokaiselle osa-alueelle aina led-screenien resoluutiosta alumiinikehyksen muotoiluun ja taustaseinän teippauksesta katselukulman optimointiin, Heino toteaa tyytyväisenä.

PunaMusta Profilight on suurien digitaalisten näyttöjen visionääri ja luo ennennäkemättömiä toteutuksia, jotka ylittävät asiakkaiden toiveet. Meidän monipuolinen palveluvalikoimamme ja rohkeus innovoida uutta takaavat asiakkaillemme mahdollisuuden erottautua uudella modernilla tavalla.

- Erityisen mukavaa on ollut huomata, kuinka innostuneesti myös asiantuntijat suhtautuvat projekteihin ja haluavat olla mukana kehittämässä uusia ratkaisuja, kertoo Heino.

Olemme innoissamme saadessamme olla edelläkävijöitä tarjotessamme digitaalisia näkyvyysratkaisuja osana myymälämarkkinoinnin ratkaisuja. Kerro meille unelmasi ja me autamme toteuttamaan ne, meille mikään ei ole mahdotonta!

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.