Haluamme Asiakasrakastajan!

Haluamme Asiakasrakastajan!

Nyt on tarjolla paikka, jossa ei ole tylsää. Graafisen alan pioneereihin kuuluva Ii-Min Tcheng kaipaa vierelleen ihmistä, jolla on ripeä kellotaajuus, nopeat sormet ja joka saa onnistumisen kokemuksensa asiakkaiden tyytyväisyydestä. Mikäli asiakasrakastajan titteli ei resonoi, voimme kutsua sinua vaikkapa projektipäälliköksi. Istutamme sinut tiiviisti Ii-Minin viereen, ja saat intensiivisen, usean kuukauden perehdytyksen työhösi selvällä suomen kielellä.

Graafisesta alasta olisi hyvä ymmärtää jo valmiiksi melko lailla paljon, ja rakennusalan kokemus on silkkaa plussaa. Todennäköisesti operoit tällä hetkellä markkinointitoimistossa tai tapahtuma-alalla. Tärkeimmät työvälineesi ovat läppäri ja luuri. Arkesi koostuu moninaisista, vaativista markkinoinnin tuotantojen toimeksiannoista, kuten myymäläesillepanojen projektoinneista, myymälöiden rakennushankkeista, kulkuvälineiden ja tilojen brändäyshankkeista ja vaikka sun mistä. Luonnollisesti kaiken tämän hinnoittelu kuuluu myös tontillesi.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Ensisijainen työpiste sijaitsee Vantaan Vapaalassa. Tehtävässä voi työskennellä hybridisti. Työ voi sisältää matkustamista kotimaassa. Tehtävä muotoutuu lopulliseen muotoonsa tulevan työntekijän osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Hakuaika päättyy 30.12.2022, mutta hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Mitä sinulta haluamme?
- Muurahaisen työmoraalin
- Laiskiaisen hermot
- Loputonta intohimoa asiakaspalveluun
- Kykyä ja halua venyä
- Valmiutta oppia halukkaasti uutta joka hetki

Mitä saat meiltä?
- Tuolin alamme gurun vierestä
- Järkevän palkan ja ison talon edut
- Riittävät resurssit tehdä työsi hyvin

Mitä teet seuraavaksi?
Otat yhteyttä Jarmo Syrjälään jarmo.syrjala@coloro.fi tai Sami Pulkkiseen sami.pulkkinen@punamusta.com
Liitä viestiisi CV ja palkkatoiveesi.

PunaMusta Coloro on osa PunaMusta-perhettä ja meillä on hyvä meininki.

 

Kuvassa vasemmalla asiakkuusjohtaja Jarmo Syrjälä, keskellä joulukuusi ja oikealla graafisen tekniikan diplomi-insinööri Ii-Min Tcheng. Kuva on otetettu autenttisessa ympäristössä, jossa rekvisiittana on tulevalle Asiakasrakastajalle tyypillisten projektien lopputuloksia.

 

 

Katso muut toteutuksemme!