SpåraKOFF sai uuden ilmeen!

SpåraKoff sai uuden iloisen ilmeen!

SpåraKOFF sai uuden ilmeen!

Perinteinen punainen SpåraKOFF loi nahkansa, ja väri vaihtui raikkaan valkoiseen. Colorolle uskottu kunniatehtävä hoidettiin alusta loppuun kulkupelin vaatimalla pieteetillä. Vaunu teipattiin ensin valkoiseksi kauttaaltaan, ja sen jälkeen kiinnitettiin raidat ja KOFF-tunnisteet. Lopputuloksena entistäkin uljaampi janonsammuttaja, joka jatkossa ilahduttaa pääkaupunkimme katuja.

SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu raitiovaunu, joka kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Suomen ainoa ravintolaraitiovaunu aloittaa reittiliikenteen yleensä toukokuun lopulla ja jatkaa koko kesän syksyyn asti. Koronatilanne aiheuttaa sen, että ilon vuonna 2021 liikennöinnistä ilmoitetaan erikseen täällä. Kierros kestää noin 45 minuuttia. HKL:n liikennöimä pubivaunu on kuulunut Helsingin kesään jo vuodesta 1995.

Hiukan alle tunnin kestävä pubikierros on mainio tapa tutustua Helsinkiin. Kyytiin pääsee ilman ennakkovarauksia Rautatientorin Mikonkadun pysäkiltä. Klassisen pubityylisuunnan kabiini pitää sisällään mahonkia, messinkiä ja samettia sekä kolmisenkymmentä anniskelupaikkaa. Tarjolla on olutta, siideriä ja virvokkeita.

Katso muut toteutuksemme!