Elovenan välipalatori houkuttelee ostoksille

Elovenan myymälämarkkinointia hyllynpäädyssä

Elovenan välipalatori houkuttelee ostoksille

Nälkäinen shoppailija löytää vaivattomasti helpotusta myymälöistä, sillä Elovenan esillepano suorastaan huutaa nappaamaan ostoskoriin terveellistä välipalaa. PunaMusta Coloro on loihtinut Elovenalle joukon houkuttelevia myymälämarkkinoinnin ratkaisuja, jotka ovat näyttäviä, mutta myös joustavia ja erilaisiin myymäläkohteisiin mukautuvia.

Materiaaleja moneen käyttöön

Elovenan kampanja kokosi esillepanoon kattavan valikoiman terveellisiä välipaloja aina uutuuksista tuttuihin suosikkeihin. Kampanjamateriaalit koostuivat useista elementeistä, joten esillepano oli vaivaton toteuttaa erilaisiin myymäläympäristöihin. Huomiota herättävän kampanjan suunnittelussa huomioitiin kokonaisuuden monikäyttöisyys, jotta kampanjamateriaaleja pystyttiin hyödyntämään mahdollisimman vaivattomasti.Elovenan myymälämarkkinointia, jossa esitellään välipalatuotteita.

- Ehdottomasti yksi silmiinpistävä asia on ollut, että materiaalit ovat taipuneet loistavasti erilaisiin erikoisesittelyratkaisuihin, iloitsee Elovena promootio- ja markkinointikoordinaattori Sonja Kaitanen.

Elovenan välipalatorin kutkuttavan herkullisia kokonaisuuksia toteutettiinkin hyllypäädyistä käytävien lavapaikkoihin, ja esillepanot olivat tyylikkäitä ja houkuttelevia. Kampanjan veikeät lattiatarrat ohjasivat niin katseen kuin askeleetkin kohti herkkupistettä nappaamaan näppärää välipalaa. PunaMusta Coloro otti koppia kampanjan rakennesuunnittelusta ja painoaineistojen suunnittelusta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Herkullinen lopputulos oli kaikkien mieleen!

- Lopputulos ylitti odotukseni! Projekti toimi kokonaisuutena äärimmäisen hyvin, aina suunnittelusta valmiisiin ratkaisuihin, kertoo Kaitanen.

Asiantuntevaa rakennesuunnittelua

Rakennesuunnittelu on ehdottomasti yksi vahvuusalueistamme, sillä tarkan materiaalituntemuksemme avulla esillepanot eivät ainoastaan näytä hyvälle, vaan ne ovat myös käytännöllisiä ja kestäviä. Kuten Elovenan toteutuksesta voi nähdäkin, rakennesuunnittelullamme on vahva kokemus myymälämarkkinoinnista ja heiltä löytyy päräyttäviä ideoita loihtia juuri sinun brändillesi sopivia ratkaisuja, sekä tietenkin sylikaupalla toimivaksi testattuja toteutuksia.

- Yhteistyö PunaMusta Coloron kanssa sujui jouhevasti ja hyvällä meiningillä. Heidän tarjoamasta asiantuntemuksesta oli suuri apu, sillä saimme toteutettua aidosti myymälätiloissa toimivat ratkaisut, jotka oli myös helppo kuljettaa ja koota, toteaa Kaitanen.

Rakennesuunnittelumme ottaa suunnittelussa huomioon materiaalien ominaisuuksien lisäksi myös tuotantomme tekniset vaatimukset, jolloin prosessi sujuu kuin tanssi. Erityisesti myymälämarkkinoinnin materiaaleissa otamme huomioon esillepanon vaivattoman kasauksen ja logistiikan, joka sujuvoittaa näytteilleasettajien arkea huomattavasti. Suunnitteluvaiheen 3D-mallinnukset helpottavat asiakasta hahmottamaan suunnitelmat, ja demoversion avulla voimme testata kokonaisuuden asiakkaan aidoilla tuotteilla varmistaen elementtien lopullisen toimivuuden.

Elovenan toteutuksessa pääsimme näyttämään intohimomme myymälämarkkinointiin, ja rakennesuunnittelumme ansiosta kampanjamateriaalit olivat näyttäviä ja käytännöllisiä!

Meillä on monta ässää hihassa loihtia ennennäkemättömiä myymälämarkkinoinnin kampanjoita, joten ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä jotain mahtavaa! Meille onnistumisesi on tärkeää, olipa kyseessä yksittäinen myyntipiste, valtakunnallinen myymäläketjun kampanja tai kokonaisen myymälän sisustaminen.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.