Karhu ei katso aikaa!

Karhu ei katso aikaa!

Toteutimme tyystin uudenlaisen Karhu Flagship -ratkaisun K-Supermarket Mankkaalle. Osana osastoa on tyhjistä pulloista rakennettu näyttävä seinärakenne, jossa noin 200 Karhu-profiilipulloa on valaistu houkuttelemaan ohikulkijaa vienosti.

Shop-in-shop-tyylillä rakennettu myymäläratkaisu koostuu kokonaan kiinteistä rakenteista. “Trendi vie kohti elämyksellisempiä ja pitkäkestoisempia toteutuksia. Karhu Flagshipin kohdalla voidaan puhua jo shop-in-shop -ajattelusta”, toteaa Karhu-brändin Senior Brand Manager Elli Karppinen Sinebrychoffilta. “Nyt valmistuneesta esillepanosta tuli erinomainen. Reaktor Creative teki luovan suunnittelun, ja PunaMusta Coloron väki paitsi toteutti suunnitelman myös toi siihen omalla osaamisellaan lisää näyttävyyttä”, kiittelee Karppinen.

Projektipäällikkö Susanne Sairo Reaktor Creativelta on myös tyytyväinen lopputulokseen. “Kun toteutetaan rakenteita, jotka ovat lajissaan ainutlaatuisia, pitää luottamuksen kaikkien hankkeeseen osallistuvien kesken olla vahva. PunaMusta Coloron kanssa tämäkin projekti meni maaliin juuri niin kuin olimme suunnitelleet”, kehaisee Sairo.

Karhu Flagship -ratkaisussa on baaritiskin tyyliin toteutettu näkymä käytävälle, ja tuotteet ovat hyvin esillä useammallakin eri tavalla. Jokainen yksityiskohta on hiottu loppuun saakka. Karhun brändielementit näkyvät jakkaroissa ja esillepanopöydissä. Osaston toteuttamisessa käytetyt laadukkaat materiaalit ja työtavat lisäävät arvokkuutta toteutukseen. Jopa osaston näkyville jääneet mutterit on värjätty teeman mukaisesti.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.