Lumene toi valon Stockmannin hissiaulaan

Lumene toi valon Stockmannin hissiaulaan

Helsingin Stockmannin hissiaula loisti valoa, kun tavaratalossa vietettiin Lumenen kauneustapahtumaviikkoa. Näyttävä toteutus kiinnitti ohikulkijoiden huomion kaikista kulkusuunnista, sillä 360-asteinen videonäyttö suorastaan vangitsi katseet puoleensa. 

Led-screenit olivat toteutuksen keskiössä

Lumenen toiveena oli luoda näyttävä toteutus videomateriaalien ympärille, joten PunaMusta Profilightin suunnittelema led-kuutio sopi täydellisesti asiakkaan tarpeisiin.

 - Pohdimme yhdessä vaihtoehtoja esillepanolle ja saimme PunaMusta Colorolta ja PunaMusta Profilightilta paljon hyviä ideoita toteutukseen, miten esillepano kannattaisi tehdä, iloitsee pos- ja tapahtumakoordinaattori Sara Lehtonen. 

Esillepanon keskiössä oli suuri 360-asteinen led-screenkuutio, jonka jokaisella sivulla oli mahdollista pyörittää erilaista videomateriaalia. Vastaavanlaista toteutusta ei ole aikaisemmin hyödynnetty Suomen myymälämarkkinoinnissa ja olemme innoissamme, että saimme tuoda Lumenen modernisti ja tyylikkäästi esille. Yhtenäinen ja vaikuttava kokonaisuus syntyi yhdistelemällä näyttöratkaisuun perinteisiä myymälämarkkinoinnin elementtejä. 

- Mainostimme tässä VALO-ihonhoitolinjaamme ja screenien avulla saimme todellakin valon Stockmannin hissiaulan ylle! Olimme erittäin tyytyväisiä näyttävään lopputulokseen ja asiantuntevaan palveluun. Olemme aina saaneet PunaMustalta laadukasta palvelua ja olemme iloisia voidessamme hyödyntää PunaMusta-yritysperheen laajaa palveluvalikoimaa, kertoo Sara Lehtonen. 

Lumenen upea toteutus on hieno esimerkki, mitä saadaan aikaan yhdistelemällä toteutuksiin ripaus elämyksellisyyttä digitaalisilla ratkaisuilla. Pystymme tarjoamaan innovatiivisia ja ennennäkemättömiä toteutuksia, sillä uusi led-screen näyttötekniikkamme mahdollistaa monimuotoisten näyttöpintojen saumattoman rakentamisen myös pyöreisiin ja kaareviin muotoihin.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja katsotaan, miten voimme auttaa teitä!

 

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.