Sirowa sai itselleen kaiken!

Neljä eri brändiä yhdistävä kuutiomallinen esillepano myymässä.

Sirowa sai itselleen kaiken!

Sirowan Punamusta Colorolta tilaama esillepano Sokos Helsinkiin oli niin hieno, että se sai loistaa itsekseen paraatipaikalla koko tärkeän myyntiviikon. Neljän tuoksubrändin isänpäiväkokonaisuudesta piti myös tavaratalo.

Kun halutaan, niin sitten myös tehdään

- Talvella 2023 päätimme, että tämä on meidän vuotemme, kertoo Sirowan Trade Marketing Manager Laura Grén.

Päättäväisen valloituksen kohde oli Sokos Helsinki A-alue, tavaratalossa sijaitseva 24 neliön osasto, jossa yhteistyötahot voivat tuoda esille omia tuotteitaan – monesti tilan jakaen. Tavoite oli saada alueelle isänpäivän tuotepromootio, joka koostuisi pelkästään Sirowan tuotteista. Suunnittelua ja käytännön toteutusta varten Laura otti yhteyttä meidän Ann-Leene Ahtolaan. Kyseessä ei toki ollut ensimmäinen kerta – he ovat tehneet yhteistyötä vuosia ja sillä on ollut seurauksensa:

- Ann-Leene lukee nykyään jo rivien välistä, mitä minä haluan, naurahtaa Laura Grén.

Sirowa Finland Oy on yhdeksässä maassa toimiva jakeluyhtiö, jonka tuotevalikoimassa on niin kosmetiikkaa kuin terveystuotteitakin. Tuoksuissa he edustavat useita tunnettuja merkkejä. Ann-Leene onkin ollut luomassa monipuolisesti erilaisia kokonaisuuksia kaikenlaisissa aikaikkunoissa. Tämä projekti käynnistettiin yli puoli vuotta aikaisemmin sen takia, että oltaisiin ajoissa liikkeellä ja pystyttäisiin näyttämään 3D-suunnitelma myös tavaratalon päättäjille. Nämä olivat hyviä päätöksiä.

- He tykästyivät ideaan niin paljon, että saimme koko paraatialueen pelkästään meille, Laura Grén sanoo tyytyväisenä.Myymalamarkkinointi-Sokos-Sirowa

Näyttävää kaikilla kyljillä

Neljälle erilaiselle miesten tuoksulle pyhitetyn alueen keskellä on kuutio, jota vasten kaikki seinät nojaavat. Myyntipäällikkö Ann-Leene Ahtola ja rakennesuunnittelusta vastaava AD Vesa Kettunen loivat jokaiselle kyljelle erilaista ilmettä kullekin tuoksulle sopivalla tuotepöydillä. Esillä oli niin tummaa pintaa kuin kullan kimallusta. Kuvamaailmasta tuli muuten positiivista palautetta naisilta ja miehiltä!

Rakenne- ja materiaalivalinnoissa otettiin huomioon Lauran toiveet, kansainväliset brändivaatimukset, tavaratalon esittelyaluetta koskevat ohjeistukset kuin myös materiaalien toimivuudet. Jokainen brändi saatiin erottumaan selkeästi, lisäksi tila pysyi avarana! Aineistotoimitusta varten Sirowa sai tarkat mitat, joiden avulla on helppo pyytää kuvamateriaali brändeiltä ja lopullisen asennuksen paikoilleen myymälään teimme me.

- Toteutusta kiiteltiin myös Sokokselta!

Laura Grén sanoo, että jatko hoidetaan – tietenkin – edelleen meidän kanssamme, kun kerran niin hyvin hommat ovat jo vuosia menneet. Meillekin tällaiset voitokkaat projektit ovat äärimmäisen mieluisia.

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.