Paikallisuus on tapetilla Original Sokos Hotel Kupittaassa

Paikallisuus on tapetilla Original Sokos Hotel Kupittaassa

Kesällä 2020 avattu Turun Osuuskaupan Original Sokos Hotel Kupittaa hurmaa yöpyjänsä persoonallisilla, PunaMusta Coloron toteuttamilla sisustustapeteilla. Huoneista löytyy upeana yksityiskohtana tapettia, jonka kuviona toimii Turun kartta.

”Täysin saumattomia suurkuvatoteutuksia varten meillä on tulostin, jolla saavutetaan jopa viiden metrin tulostusleveys. Tätä erittäin leveää tulostinta hyödynnettiin Original Sokos Hotel Kupittaan huoneiden ja käytävien tapetoinnissa”, kertoo yhteyspäällikkö Sari Raevuori PunaMusta Colorolta.

Tila- ja sisustusratkaisuissa käytettäviä tapettimateriaaleja on saatavilla runsaasti, ja ne kehittyvät jatkuvasti. Hotellin kaltaisissa suurissa projekteissa tuotannolta ja kalustolta vaaditaan PunaMusta Colorolta löytyvää vahvaa kapasiteettia, jotta laatu pysyy yhtä hyvänä alusta loppuun.

Lopputulos, joka kestää kulutusta

Original Sokos Hotel Kupittaalla edettiin huonekerros kerrallaan ja kaikkiaan tapettia valmistettiin tuhansia neliömetrejä kesän 2019 ja kevään 2020 välillä. Projektiin kuuluivat mittauskäynnit paikan päällä, aineistojen muokkaus haluttuun kokoon sekä tapettien valmistaminen ja asentaminen. Original Sokos Hotel Kupittaalla tapettimateriaaliksi valittiin ohuella vinyylikerroksella päällystetty tekstiilikuvioinen polyesteri. Se on kustannustehokas materiaali isoihin projekteihin sekä kohteisiin, jotka vaativat kovaa kulutusta kestävää pintaa.

”Hotellihuoneiden tapetit toteutimme sisustusarkkitehtitoimiston aineistojen pohjalta. Käytävätapettien visuaalisen ilmeen suunnittelimme ja toteutimme sisustusarkkitehtitoimiston toiveiden mukaisesti”, Raevuori sanoo.

Uuden hotellin tapetit henkivät paikallisuutta, mutta sisustustapetteihin on mahdollista ikuistaa melkein mikä tahansa asiakkaan haluama kuva tai kuosi. PunaMusta Coloron asiantuntijat auttavat tapetin suunnittelussa ja antavat parhaat vinkit myös materiaalivalintoihin. Tunnelmaa, näyttävyyttä vai kenties molempia? Sinä päätät – me toteutamme!

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.