Stockmannin Hullut Päivät erottuvat katukuvasta

Helsingin Stockmannin rakennus ja iso Hullut päivät banderolli.

Stockmannin Hullut Päivät erottuvat katukuvasta

Stockmann tunnetaan näyttävistä kampanjoistaan, joista valtakunnan kuuluisimpiin myyntikampanjoihin lukeutuvat Hullut Päivät ovat ihastuttaneet aina vuodesta 1986 saakka. PunaMusta Colorolla on ilo ja kunnia olla Stockmannin pitkäaikainen luottokumppani, ja loihtia valtakunnalliset kampanjat sekä myymälöiden ilmeet kaikkiin Suomen tavarataloihin.

Odotetun kampanjan keltainen ilme näkyy kaupungilla kaksi kertaa vuodessa aina keväisin ja syksyisin. Tavaratalon seiniin kiinnitetyt banderollit vetävät katseet puoleensa jo kaukaa, ja näyttävät ikkunateippaukset houkuttelevat asiakasta astumaan sisään ostoksille. Kampanjan ilme jatkuu tyylikkäänä myös tavaratalon sisälle kaikille pinnoille aina kankaista hälyhuppuihin ja tavaratalon läpi kulkevaan keltaiseen mattoon.

- Hullujen päivien kampanjailme toteutui loistavasti, kuten kaikki toteutukset ovat onnistuneet tähänkin asti, iloitsee Stockmannin In-Store Creative Concept Manager Kati Parkkinen.

Kuuden tavaratalon kampanjailmeen hallinta vaatii tarkkaa projektinhallintaa ja aikatauluttamista, jotta valtakunnalliset kampanjamateriaalit ovat täsmällisesti ja saman aikaisesti esillä kaikissa tavarataloissa. Huolehdimme kaikki elämykselliset myymälämarkkinoinnin ratkaisut Stockmannin toiveiden mukaisesti, unohtamatta tietenkään värikästä ja elämyksellistä lisämaustetta.

Asiantuntemusta vuoden ympäri

Stockmann on luottanut PunaMusta Coloron palveluihin vuosien ajan ja pitkään kestänyt yhteistyö onkin tiivistynyt läheiseksi yhteistyöksi, jossa joskus nappaamme asiakkaan ajatuksesta kiinni jo puolikkaasta lauseesta.

- Yhteyshenkilömme Anu Vuorensyrjä on mitä mainion yhteyshenkilö. Hän on aina iloinen ja positiivinen, ja välillä oikein ihmettelen, kuinka hän saakin kiinni kaikista ideoistamme ja tilauksistamme. Hän osaa luoda järjestystä sinne, missä sitä ei ole, naurahtaa Parkkinen.

Asiakastyytyväisyys on kunnia-asia ja iloitsemme asiakkaidemme menestymisestä. Laajan palveluvalikoimamme ja ammattitaitomme ansiosta meistä vinkataan mielellään myös kaverille.

- Asiakaspalvelu jopa ylittää odotuksemme, kiireisetkin hommat hoituvat ammattitaidolla ja ajallaan, toteaa tyytyväinen Parkkinen.

Joulufanien kannattaa olla kuulolla, sillä Stockmannin tavaratalot pukeutuvat seuraavaksi jouluilmeeseen. PunaMusta Coloron kädenjälki näkyy myös joulun kampanjamateriaaleissa, ja on suuri ilo olla mukana somistelemassa tavaratalot jouluhuumaan!

Jos sinäkin kaipaat näyttäviä ja tehokkaita myymälämarkkinoinnin ratkaisuja, nykäise asiantuntijoitamme hihasta ja pyydä meidät apuun! Tutustu myös muihin artikkeleihimme ja lue, kuinka Lumene hyödyntää digitaalisia näyttöjä myymälämarkkinoinnissa tai ihastu Elovenan käytännöllisiin ja näyttäviin välipalatoreihin.

 

Testaa meidät ja yllätyt. Iloisesti.